• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρωματικά

Αποτελέσματα για

Αρωματικά

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος χονδρικής
  1. SA FABRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA FABRE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αρωματικά καρυκεύματα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Pierrefeu Du Var, Γαλλία.

  2. ADS FOOD

    Γαλλία

    Η εταιρεία ADS FOOD, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματικα ελαια, μαρινατα, μπαχαρικα για τροφιμα, και σαλτσες και καρυκευματα. Έχει έδρα σε Aix En Provence, Γαλλία.

  3. BORDAS S.A.S.

    Γαλλία

    Η εταιρεία BORDAS S.A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αιθερια ελαια, και αρωματικα προϊοντα. Έχει έδρα σε ALLAUCH, Γαλλία.

  4. PROVENCE TRADITION

    Γαλλία

    Η εταιρεία PROVENCE TRADITION, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ. Έχει έδρα σε Avignon, Γαλλία.

  5. PARFUMERIE DE CHÂTEAU

    Γαλλία

    Η εταιρεία PARFUMERIE DE CHÂTEAU, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρωματα για το σπιτι, Συνθέσεις αρωμάτων, και αξεσουαρ για κομμωτηρια. Έχει έδρα σε Vence, Γαλλία.