• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λευκη

Αποτελέσματα για

Λευκη

ΓαλλίαΜασσαλία, Μοναχό και Προβέντζα - Άλπεις - Καινή ΑκτήΈμπορος λιανικής
  1. BIOPAILLE

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η BIOPAILLE, γαλλική επιχείρηση οικολογικά υπεύθυνη, εξειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή καλαμακιών από φυτικές ίνες. 'Ολα τα καλαμάκια μας είναι οικολογικά, υπεύθυνα και 100% βιοδιασπώμενα. 'Ολα τα οικολογικά μας καλαμάκια κατασκευάζονται στο ιδιόκτητο μας εργοστάσιο. Από την ίδρυση μας, φροντίζουμε συνεχώς να βρίσκουμε νέες λύσεις ώστε η BIOPAILLE να αποτελεί παράδειγμα όσον αφορά την οικολογική ευθύνη. Εμπορεύουμε μια μεγάλη γκάμα καλαμακιών που σέβονται 100% τον πλανήτη μας. Η BIOPAILLE είναι ο προμηθευτής και κατασκευαστής βιοδιασπώμενων καλαμακιών για τους επαγγελματίες: καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια, ντισκοτέκ....που επιθυμούν να καταναλώνουν με πιο υπεύθυνο τρόπο. Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τα καλαμάκια σας προσθέτοντας το λογότυπο σας ή το όνομα της φίρμας σας.

  2. SMPE

    Γαλλία

    Η εταιρεία SMPE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη τραπεζαρίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Είδη πολυτελείας. Έχει έδρα σε Saint Paul De Vence, Γαλλία.

  3. LA DEMOISELLE DE PROVENCE

    Γαλλία

    Η εταιρεία LA DEMOISELLE DE PROVENCE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λευκά είδη. Έχει έδρα σε Allauchl, Γαλλία.

  4. L'ECHOPPE D'OR

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η ECHOPPE D'OR ιδρύθηκε το 1976, είναι ένα ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο και πουλά αρμένικα κοσμήματα. 'Ολοι οι κοσμηματοπώλες μας είναι πτυχιούχοι σχεδιαστές κοσμημάτων. 'Ετσι, είμαστε ειδικοί σε ωρολογοποιία, κοσμήματα και αργυροχρυσοχοΐα. Σας προσφέρουμε τις καλύτερες μας ικανότητες για οτιδήποτε σχετικά με τα κοσμήματα. Οι τελευταίες μας δημιουργίες παρουσιάζονται στον ιστότοπο μας και στο κατάστημα μας στην διεύθυνση 47 οδός Endoume, 13007 Μασσαλία. Εξειδικευόμαστε στους Αρμενικούς σταυρούς καθώς και σε πλακίδια με την Αρμενική αλφάβητο, σε κίτρινο χρυσό, λευκό χρυσό, ροζ χρυσό 18 καρατίων και σε ασήμι. Είμαστε επίσης οι επίσημοι σχεδιαστές της συλλογής των μενταγιόν που τιμούν τα τραγούδια του Αζναβούρ σε συνεργασία με το ίδρυμα Aznavour. Επίσης, το 15% επί των πωλήσεων δωρίζεται στο ίδρυμα Aznavour. 'Όλα τα προϊόντα μας είναι από χρυσό 18 καρατίων ή ασήμι 925 χιλ.και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας. Συνεπώς, χάρη στην τεχνογνωσία μας, 40 ετών, μπορούμε να σας προσφέρουμε εκπληκτικά κοσμήματα. Τα έξοδα αποστολής προσφέρονται με κάθε παραγγελία πάνω από 100€ αποκλειστικά για εγχώριες παραγγελίες και 30€ διεθνώς. Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 04-91-52-00-32 από τις 9 έως 12 π.μ και από τις 2 έως τις 6 μ.μ.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λευκη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ