• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις

Αποτελέσματα για

Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BUCHER VASLIN

    Γαλλία

    Η Bucher Vaslin ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο διαδικασιών και εξοπλισμών οινοποιίας σε ολόκληρο τον κόσμο: παραλαβή και προετοιμασία του σταφυλιού από τον τρύγο, συμπίεση με πεπιεσμένο αέρα και κατακόρυφη, φιλτράρισμα υπό κλίση των στερεών καταλοίπων γλεύκους, κρασιών και πάτων κάδων κρασιού.Κατασκευάζουμε υλικό οπτικής διαλογής τρύγου υψηλής ακριβείας.

  2. JM INOX TECHNOLOGIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία JM INOX TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κοπή με λέιζερ, Κυλινδρικές και παραλληλόγραμμες δεξαμενές, εγκαταστασεις και εξοπλισμος για ζυθοποιεια, και εγκαταστασεις παστεριωσης χυμων φρουτων. Έχει έδρα σε Prades Le Lez, Γαλλία.

  3. PMH VINICOLE

    Γαλλία

    Η εταιρεία PMH VINICOLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αντλιες με λοβους, και αντλιες για την οινολογικη βιομηχανια. Έχει έδρα σε Montanay, Γαλλία.

  4. CAZAUX ROTORFLEX

    Γαλλία

    Η εταιρεία CAZAUX ROTORFLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κατασκευη αντλιων, και εμβολοφοροι αντλιες. Έχει έδρα σε Montussan, Γαλλία.

  5. AMOS INDUSTRIE

    Γαλλία

    Η εταιρεία AMOS INDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, μηχανηματα για αγροδιατροφικα προϊοντα, καδοι για σταφυλια, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Beaune, Γαλλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR

    Γαλλία

    Η εταιρεία SCA VIGNERONS REUNIS DE MONSEGUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρασιά, Γαλλίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρασιά, Μπορντώ, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κρασιά, Μπορντώ, και Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Le Puy, Γαλλία.

  2. ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER

    Γαλλία

    Η εταιρεία ETABLISSEMENT LOUIS JACQUIER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δοχεία οινοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Κρασιά οινοποίησης τύπου σαμπάνιας, Οινοποίηση - μηχανές, εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Κρασιά οινοποίησης τύπου σαμπάνιας. Έχει έδρα σε Quintigny, Γαλλία.

  3. POMPES JAPY

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής ημι-περιστροφικής χειροκίνητης αντλίας για την μεταφορά πετρελαίου εσωτερικής καύσης, ελαίου, διαλυτικών και νερού από το 1850, Η pompes JAPY σας προσφέρει την εμπειρογνωμοσύνη της καθώς και την τεχνογνωσία της για να διευκρινίσει τις ανάγκες σας όσον αφορά την μεταφορά υγρών, ακόμα και υπό εκρηκτική ατμόσφαιρα (οδηγία ATEX). Η Pompes JAPY προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα αντλιών και εξαρτημάτων με σκοπό την εξεύρεση της αποδοτικότερης λύσης στο πρόβλημα της μεταφοράς διαβρωτικών, τοξικών ή λειαντικών υγρών: Αντλίες πεπιεσμένου αέρος- Ηλεκτρικές αντλίες- Υδραυλικές αντλίες- Αντλίες για AD Blue- Αντλίες ανύψωσης-Μηχανοκίνητες αντλίες-Κιτ αναρρόφησης- Φιλτράρισμα- Εύκαμπτα- Μετρητές ATEX- Περιελίκτες- Σετ ελέγχου- Πιστόλια- Δοσομετρητές- Μπιτόνια- Σύνδεσμοι...Τομείς: Ενέργεια - Ναυτιλία- Αγροδιατροφικός τομέας - Χημεία. Η Pompes JAPY προσφέρει επίσης πανοπλίες εξοπλισμένες με ηλεκτρικές και χειροκίνητες αντλίες που επιτρέπουν την ικανοποίηση των αναγκών εκκίνησης και βοήθειας. Pompes JAPY σημαίνει: ΠΟΙΟΤΗΤΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ- ΒΙΩΣΙΜΩΤΗΤΑ

  4. IDEALEX

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Εδώ και 30 χρόνια, η IDEALEX σχεδιάζει και εμπορεύεται επεμβατικές λύσεις προστασίας κατά της ακτινοβολίας που επιτρέπει την μείωση του κινδύνου ραδιενέργειας και μόλυνσης, τόσο για τους ανθρώπους όσο και για τις εγκαταστάσεις. Η IDEALEX ανέπτυξε λύσεις που επιτρέπουν ασφαλείς επεμβάσεις σε ελεγχόμενη περιοχή: Προστασία ακτινοβολίας, λαβίδες για χειρισμό εξ αποστάσεως, σύστημα επικοινωνίας VOKKERO, θάλαμος με γάντια, συστατικά για BAG και hot cell, θερμικός συγκολλητής και αναρροφητήρας ελεγχόμενης περιοχής.

  5. SA SCDC

    Γαλλία

    Η εταιρεία SA SCDC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί αμπελουργίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας, Δενδροκομία και δασοκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Μηχανές και εξοπλισμός αμπελουργίας, αναλωσιμα αμπελουργιας, Δενδροκομία και δασοκομία - μηχανές και εξοπλισμός, και Κατασκευή δεξαμενών. Έχει έδρα σε Orbais l'Abbaye, Γαλλία.

  1. BAUMERT (GROUPE GORGÉ)

    Γαλλία

    Η BAUMERT είναι μια γαλλική εταιρεία με ηγετική θέση στις πυράντοχες τζαμωτές κατασκευές από αλουμίνιο και χάλυβα και προσφέρει την τεχνογνωσία της, ανταποκρινόμενη στις ρυθμιστικές απαιτήσεις αντιπυρικής προστασίας στα κτίρια. Μελέτες και σχεδιασμός – Κατασκευή – Συναρμολόγηση. Με ηγετική θέση στην Ευρώπη στα συστήματα πορτών και διαχωριστικών, η εταιρεία Baumert παρεμβαίνει σε διάφορους τομείς δραστηριότητας.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Οινοποίηση - μηχανές- εξοπλισμός και εγκαταστάσεις - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

11 Επιχειρήσεις