• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλευρι δημητριακων

Αποτελέσματα για

Αλευρι δημητριακων - Κατασκευαστής Παραγωγός - Γαλλία

ΓαλλίαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MILLBAKER SAS

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση 100% γαλλική με έδρα στην Καμπανία, η Millbäker σχεδιάζει και κατασκευάζει λύσεις συστατικών για τους επαγγελματίες στον τομέα της αρτοποιίας και βρίσκεται στην κορυφή ως ειδικός της φιλιέρας σίτου-αλεύρι- ψωμί. Στόχος μας : να αποκαλύψουμε τις γευστικές, διατροφικές και τεχνολογικές δυνατότητες και πλούτο του κάθε συστατικού. Ανακαλύψτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων αποκλειστικά για την BVP : διορθωτές αλευροποιίας, βελτιωτικά αρτοποίησης, μείγματα και προμείγματα, ενσωματώσεις. Επεξεργάζονται όλα στο τεχνικό κέντρο, πραγματικό εργαστήριο καινοτομίας. Τα προϊόντα αυτά επωφελούνται στην πλειονότητα τους από σύνθεση στα μέτρα του πελάτη και ικανοποιούν μια συγκεκριμένη συγγραφή υποχρεώσεων. Η επιχείρηση δημιουργεί επίσης μια γκάμα διαιτητικών προϊόντων με ευχαρίστηση ώστε να προλάβει τις ανάγκες του αυριανού καταναλωτή. Η Millbäker σας προσφέρει την καινότομη τεχνογνωσία της σε θέματα βλάστησης δημητριακών, προκειμένου να σας προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα σπόρων που έχουν φυτρώσει με την χρήση ζύμης.

  2. EARL CLAVELOU VENTE POMMES DE TERRE

    Γαλλία

    Η εταιρεία EARL CLAVELOU VENTE POMMES DE TERRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεώμηλα (πατάτες), Κρεμμύδια, αλευρι, Γεώμηλα (πατάτες), και Κρεμμύδια. Έχει έδρα σε Bagneaux Sur Loing, Γαλλία.

  3. SAS VENTOUX EPEAUTRE

    Γαλλία

    Η SAS VENTOUX EPEAUTRE παράγει μικρός σίτος σπέλτα 100% γαλλικής προέλευσης (παραδοσιακή παραγωγή). Η εταιρεία παράγει και συλλέγει μικρός σίτος σπέλτα στην περιοχή όπου δημιουργήθηκε το δημητριακό αυτό (γύρω από τον όρο Ventoux, 'Άλπεις της άνω-Προβηγκίας, Drôme, Vaucluse). Ο σίτος σπέλτα καλλιεργείται εκ περιστροφής με αρωματικά φυτά ή χορτονομή, και έτσι δεν απαιτεί καμία πρόσθετη ουσία. Γεγονός που επιτρέπει μια εντελώς φυσική παραγωγή. Μετά από κάθε συγκομιδή, η αποθήκευσης των σπόρων πραγματοποιείται σε σιλό, χωρίς πρόσθετες ουσίες. 'Έπειτα ακολουθεί η αποφλοίωση που εμπλέκει απλά την αφαίρεση του φλοιού γύρω από τον σπόρο. Προκειμένου να καθαριστεί όσο καλύτερα η παραγωγή, ένα σύστημα αναρρόφησης θα αναλάβει να αφαιρέσει το δέμα και ότι είναι πιο ελαφρύ από τον σπόρο. Τα συστήματα διαλογής θα αφαιρέσουν ότι είναι μακρύτερο και μικρότερο από τον σπόρο. Τέλος, το οπτικό σύστημα διαλογής θα αφαιρέσει με ακρίβεια τους τελευταίους ανεπιθύμητους σπόρους. Το τελευταίο στάδιο συμπληρώνεται με τον ποιοτικό έλεγχο!

  4. MARKAL

    Γαλλία

    Η εταιρεία MARKAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Δημητριακά και σπόροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Δημητριακά και σπόροι. Έχει έδρα σε St Marcel Les Valence, Γαλλία.