...Αναζητώντας εξωτισμό, η μουστάρδα αποκαλύπτει τη δύναμη της γεύσης του ραπανάκι.
Αυτός ο λεπτός συνδυασμός μουστάρδας / ραπανάκι ενσωματώνεται τέλεια σε χτυπητές παρασκευές για να συνοδεύσει απεριτίφ τοστ ή ακόμα και να χαλαρώσει ζεστό σε σάλτσες για να συνοδεύσει κρέατα, αλλαντικά, καπνιστά ψάρια, ή κρύο για να ενισχύσει τις βινεγκρέτες για σαλάτες.
Νερό, σπόροι μουστάρδας, ξίδι, ραπανάκι 8...
...CHARCUTERIE
Από τη Γαλλία, την Ισπανία ή την Ιταλία, η Le Delas προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών: από το διάσημο ολόκληρο Pata Negra μέχρι έτοιμες φέτες ζαμπόν, χωρίς να αναφέρουμε τις τερίνα, τα λουκάνικα και άλλα μαγειρεμένα ή καπνιστάκρέατα...
...Οι ολόκληροι σπόροι άνηθου συλλέγονται από το φυτό anethum graveolens L. Ο άνηθος είναι ένα μπαχαρικό που εκτιμάται πολύ στη μαγειρική για τη χαρακτηριστική γεύση του με άρωμα γλυκάνισου.
Οι σπόροι άνηθου είναι ιδιαίτερα νόστιμοι ως συνοδευτικό για ψητά ή καπνιστά ψάρια, φρέσκα τυριά, σαλάτες, λαχανικά, κρέατα, πακέτα, σάλτσες, κέικ, κομπόστες και μαρμελάδες.
Η γεύση τους με άρωμα γλυκάνισου...
...συνεργασία για την προώθηση των προϊόντων μας και την αύξηση της ορατότητάς τους.
Εμπορευόμαστε τις παρακάτω γκάμες προϊόντων: αλμυρά/γλυκά τρόφιμα, ποτά, αλκοόλ, εκλεκτά τρόφιμα, φρέσκα/κατεψυγμένα/ catering προϊόντα, φρούτα και λαχανικά, καπνιστάκρέατα και πουλερικά, ψάρια, κρέατα και λουκάνικα, μπουδίνες, αλμυρά κρέατα και πολλά άλλα.
Οι πελάτες μας είναι επαγγελματίες του εμπορίου, της...
... της σαβοϊκής ψυχής. Ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια για να εκφράσουμε την αγάπη μας για το επάγγελμα. Και αν μιλήσουμε για την τέχνη που έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά, τα κρέατα που επιλέγουμε χωρίς συμβιβασμούς, τις μεθόδους αλλαντοποιίας που θέλουμε να διατηρήσουμε παραδοσιακές, την παραγωγή που προέρχεται πάντα από τα χέρια μας, τις αυθεντικές γεύσεις των...