... κρέας, θηράματα, πουλερικά, πικάντικα πιάτα, τυρί σφιχτής ή μπλε ή μαλακής υφής, φρέσκο τυρί, επιδόρπιο
Οινοποίηση: Η προζυμωτική εκχύλιση διαρκεί 10 ημέρες στους 8°C. Η αλκοολική ζύμωση ακολουθείται από κλασική οινοποίηση με ελαφριές καθημερινές ανυψώσεις για να ενισχυθεί η εκχύλιση. Μετά τη μηλογαλακτική ζύμωση σε βαρέλια, η ωρίμανση πάνω σε οινολάσπες διαρκεί 4 μήνες.
Μάτι: εντυπωσιακό βαθύ χρώμα...
... τομέα του κρέατος, επιτρέποντάς μας να σας προτείνουμε προϊόντα που σας ταιριάζουν. Επιθυμούμε οι οικονομικές μας σχέσεις να είναι σημαντικές. Εξυπηρετούμε τη μεγάλη διανομή, τους διανομείς, τους χονδρέμπορους και τους βιομηχανικούς πελάτες. Τα προϊόντα μας: Φρέσκα και κατεψυγμένα κρέατα προέλευσης Γαλλίας και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σας προσφέρουμε κρέας από Αρνί, Βόειο, Πρόβατο, Θηράματα, Χοιρινό...