... αποκτήσετε μια ομαλή ζύμη. Ζεστάνετε ένα τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο. Με μια μικρή κουτάλα, ρίξτε τη ζύμη στο τηγάνι ώστε να σχηματίσετε κύκλους διαμέτρου περίπου 10 εκ. Αφήστε να ψηθεί η πρώτη πλευρά μέχρι να εμφανιστούν μικρές φυσαλίδες στην επιφάνεια του pancake. Γυρίστε και αφήστε να ψηθεί μέχρι η δεύτερη πλευρά να ροδίσει καλά. Προσθέστε τα pancakes σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας: μέλι, σιρόπι σφενδάμου, αλείμματα..
...χρωστική E171; συντηρητικό E202.
Αλλεργιογόνα: ΓΑΛΑ και γαλακτοκομικά προϊόντα (συμπεριλαμβανομένου του ΛΑΚΤΟΣ), ΣΟΓΙΑ και προϊόντα σόγιας.
Πιθανές ίχνη: γλουτένη, αυγό, φιστίκια και ξηροί καρποί, σουσάμι, ανυδρίτης θείου και θειώδη.
Συμβουλή χρήσης: Ζυμώστε τη ζύμη ώστε να γίνει εύπλαστη, στη συνέχεια καλούπτε και αποκαλύψτε αμέσως. Η πλαστική σοκολάτα σκληραίνει μετά από 24 ώρες. Προσοχή, η ζύμησοκολάτας δεν αντέχει τη θερμότητα, η οποία την λιώνει και την κάνει να γυαλίζει.
Συσκευασία: Βάζο 500γρ ζύμης σοκολάτας για μοντελοποίηση Ιβουάρ.
Αναφορά: D30.2
Διαστάσεις: 500 Γρ
ΒάροςΤιμή: 0.5...
...Το Mochi Σοκολάτας Καρύδας είναι καθαρή ευτυχία που σας προσκαλεί να δοκιμάσετε ένα αποξηραμένο παγωτό καρύδας, που είναι λεπτά καλυμμένο με ζύμη αρωματισμένη με σκόνη κακάο.
Δοκιμάστε το, μην περιμένετε άλλο!
... νότες που καταλήγουν σε μια όμορφη πικράδα. Μπορεί να καταναλωθεί αραιωμένο με τόνικ, σε διάφορα κοκτέιλ, ακόμα και σκέτο με πάγο, ή στην κουζίνα για να ενισχύσει μια ζύμη σου ή ένα φοντάν σοκολάτας, για χρήση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δυνατότητα συντήρησης για αρκετά χρόνια σε θερμοκρασία δωματίου μετά το άνοιγμα.
...Ο «TWIN CHEF LCD» δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των ζαχαροπλαστών και των παγωτοποιών που θέλουν να δημιουργήσουν τις δικές τους παρασκευές γρήγορα και σε μικρές ποσότητες, ώστε να έχουν πάντα ένα φρέσκο προϊόν. Εξαιρετικά ευέλικτος, επιτρέπει την παραγωγή παγωτών, σορμπέ, καθώς και μιας ευρείας γκάμας προϊόντων: κρέμες, γκανάζ, ζύμησοκολάτας, μαρμελάδες, ζελέ φρούτων κ.λπ...