Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει μήλα και αχλάδια σε περίπου πενήντα εκτάρια στη Χαυτ-Σαβοΐα εδώ και πάνω από 70 χρόνια. Προσπαθούμε συνεχώς να σεβόμαστε καλύτερα τον τόπο μας, έτσι η ποιότητα της δουλειάς μας αναγνωρίζεται μέσω διαφόρων πιστοποιητικών ποιότητας, συγκεκριμένα, είμαστε πιστοποιημένοι:
- Οικολογικοί οπωρώνες,
- Υψηλή Περιβαλλοντική Αξία (HVE3),
- ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γ...
...
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τη βέλτιστη στιγμή ωρίμανσης, από βιολογικούς ελαιώνες, χωρίς τη χρήση λιπασμάτων, συνθετικών προϊόντων, ζιζανιοκτόνων και εντομοκτόνων.
Έντονη φρουτώδης γεύση από πράσινες ελιές, πράσινο μήλο, πράσινο χορτάρι, μπανάνα, αμύγδαλο, πράσινο ξύλο, γλυκιά, απαλή, λίγο πικρή και ελαφρώς...
...Οι ελαιώνες της κτήματος Νικολόπουλος βρίσκονται στην περιοχή Καλαμάτα, στη Μεσσηνία, σε ιδανικό υψόμετρο, σε ηλιόλουστες και ανέμους πλαγιές με ασβεστολιθικό υπέδαφος.
ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ: 75 cL
Αρ.: HO75...
Από το 1980, η εταιρεία Confit de Provence έχει καθιερωθεί στην γαλλική αγορά μαρμελάδων προσφέροντας στους πελάτες της πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες, μοναδική τεχνογνωσία και προσεγμένη υπηρεσία ποιότητας.
Σήμερα, η επιχείρηση παράγει περισσότερους από 1.500 τόνους βιολογικών, ελαφρών και παραδοσιακών μαρμελάδων κάθε χρόνο για έναν μεγάλο αριθμό περιφερειακών, εθνικών και διεθνών εμπορικών σημάτω...
...Το Βιολογικό μας Ελαιόλαδο με έγχυση από σέλινο παρασκευάζεται από μια προσεκτική επιλογή βιολογικών ελιών που συλλέγονται σε πλήρη ωρίμανση στους ηλιόλουστους ελαιώνες μας. Οι ελιές πιέζονται προσεκτικά σε κρύο, διατηρώντας όλες τις γευστικές και θρεπτικές τους ιδιότητες. Στη συνέχεια, εγχύουμε αυτό το ελαιόλαδο με φρέσκα φύλλα σέλινου, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία...
Το domaine Castelas εκτείνεται σε 45 εκτάρια ελαιόδεντρων που εκτίθενται στις ηλιόλουστες πλαγιές των Alpilles και διαθέτει τον δικό του ελαιοτριβείο. Ως παραγωγοί ελιών, θέλαμε να ελέγξουμε όλα τα στάδια της παραγωγής ελαιόλαδου: από τον έλεγχο των ελιών στους ελαιώνες μέχρι την άφιξή τους στο ελαιοτριβείο για την εξαγωγή του χυμού. Η προσέγγισή μας είναι να πιέζουμε τις ελιές χωρίς καθυστέρηση για να διατηρήσουμε τον καρπό και την τραγανότητά τους. Φρέσκο και φρουτώδες, το ελαιόλαδό μας εκφράζει θαυμάσια τον εξαιρετικό χαρακτήρα του εδάφους της κοιλάδας των Baux de Provence.
Η συνεταιριστική μας οργάνωση συγκεντρώνει σήμερα σχεδόν 400 μέλη. Αυτοί οι παραγωγοί ελιών συνεχίζουν να καλλιεργούν τις ελαιώνες τους με παραδοσιακό τρόπο, ακολουθώντας ένα ιερό πρόγραμμα που σέβεται τον ρυθμό ζωής της ελιάς. Μια αυστηρή και εαρινή κλάδεμα των δέντρων πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια για να επιτευχθεί καλύτερη επιλογή των καρπών. Ένας ελαφρύς εργασιακός χειρισμός των εδαφών, μερικές φορές με χλωρή βλάστηση και μια ελεγχόμενη μέτρια οργανική αζωτούχο προσθήκη κατά τη διάρκεια του έτους, αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της συντήρησης.
... (σάλτσες ντομάτας από την Τοσκάνη, βιολογικό μπαλσάμικο ξύδι από τη Μόντενα, χειροποίητες ζυμαρικές από αρχαίους σπόρους ή χωρίς γλουτένη, πέστο και άλλες προετοιμασμένες σάλτσες). Προσφέρουμε επίσης μαθήματα εκπαίδευσης στη γευσιγνωσία και στον συνδυασμό ελαιολάδων με διάφορες κουζίνες, καθώς και φυσικές εκδρομές σε ελαιώνες στην Ιταλία. Η δημόσια ιστοσελίδα μας δεν είναι προς το παρόν εξαντλητική όσον αφορά τις προσφορές μας.