...Μία από τις τελευταίες μας δημιουργίες, το σαλάμι ξηρού τύπου με Comté.
Ένας γευστικός και γενναιόδωρος γεύση που θα σας κάνει να λιώσετε!
Οι λάτρεις του τυριού, σκεφτήκαμε για εσάς! Αυτό το σαλάμι γεμιστό με γενναιόδωρα κομμάτια Comté AOP, θα συνοδεύσει με στυλ τις πιατέλες σας και θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας!
Μικρό + :
Το σαλάμι ξηρού τύπου με Comté θα συνοδευτεί τέλεια με ένα καλό...
Ηγέτης στη Γαλλία, ο Μύλος του Πιβέρτ είναι κατασκευαστής μπισκότων 100% Βιολογικών. Βασισμένη στο νοτιοδυτικό τμήμα της Γαλλίας, η οικογενειακή μας επιχείρηση με 50 υπαλλήλους είναι Βιολογική από πάντα. Η αλεύρι μας προέρχεται από 50 χιλιόμετρα από το εργαστήριό μας και πάντα προτιμούμε τις κοντινές διαδρομές για τα συστατικά μας.
Η τεχνογνωσία μας περιλαμβάνει 60 γευστικές συνταγές και τις πιο ...
Η TFOODS διανέμει και εμπορεύεται έτοιμα φαγητά που προέρχονται από παραδοσιακές συνταγές του Μαγκρέμπ, για να τρώτε υγιεινά ενώ παραμένετε γκουρμέ: έτοιμα φαγητά 100% φυσικά από το Μαγκρέμπ και τη Μεσόγειο. Οι ορεκτικά και τα πιάτα μας είναι παραδοσιακές συνταγές του Μαγκρέμπ από τη διάσημη μάρκα Sannefa, η οποία διαθέτει μια σειρά προϊόντων πολύ καλής ποιότητας. Σκοπός μας: να σας φέρουμε τη Μεσ...
Επιχείρηση χειροτεχνίας με έδρα την Κορέζ από το 1979.Κατασκευή κονσερβών με βάση τον πάπια και την χήνα - Φουά γκρα ολόκληρης πάπιας ημι-μαγειρεμένο ή σε κονσέρβα, φυσικό ή με τρούφες Περίγκορ, μπλοκ φουά γκρα. - Φουά γκρα ολόκληρης χήνας σε κονσέρβα, φυσικό ή με τρούφες - Ειδικότητες με φουά γκρα: σύκα γεμιστά με φουά γκρα, μενταγιόν φουά γκρα, αλείμματα με φουά γκρα, ριλέτες πάπιας με φουά γκρα...
... εγγύηση ανώτερης ποιότητας προϊόντος.
Ο Έκτορας, το γεμιστό ποντίκι, είναι το αποτέλεσμα της αφοσιωμένης δουλειάς των ειδικών ραφτών μας, οι οποίοι βάζουν όλη τους την τεχνογνωσία στη δημιουργία κάθε κομματιού.
- 80% οργανικό βαμβάκι και 20% πολυεστέρας
- Ύφασμα πλεκτό στη Γαλλία & πιστοποιημένο OEKO TEX 100
- Γέμισμα πολυεστέρα, φτιαγμένο στη Γαλλία
Διαθέσιμα 2 μεγέθη
2 διαφορετικά χρώματα...
...Νοσφιστικές σημειώσεις από κόκκινα και μαύρα φρούτα, ελαφρώς βανιλιές
Συνοδεία φαγητού: τερίνα από λαγό, κομμάτι βοδινού, γεμιστό μπούτι σε κρεβάτι πατάτας, κουνέλι σε γκιμπελότ ή σοκολατένιο κέικ
Οινοποίηση: ωρίμανση 1 χρόνο σε γαλλικές δρύινες βαρέλες (25% σε νέες βαρέλες και 75% σε βαρέλες ενός έτους)
Μάτι: πυκνό και σκούρο ρουμπινί χρώμα
Στόμα: μαλακοί τανίνες που υποδηλώνουν μακροχρόνια...
...Στρογγυλό μπισκότο με μέλι και γλάσο. Η συνταγή του περιέχει 21% μέλι. Είναι γεμιστό με μύρτιλο (24%). Παρουσιάζεται σε ρολό με 6 κομμάτια των 25 γρ. το καθένα, συνολικά 150 γρ.
...Κέικ από ζύμη choux γεμιστό με μια νόστιμη κρέμα ζεστή αρωματισμένη με κακάο και καλυμμένο με πραγματική γλάσο που τοποθετείται χειροκίνητα
• Χωρίς φοινικέλαιο
• Κωδικός προϊόντος: 643
• Κωδικός γραμμωτού κώδικα: 3660133006439
• Βάρος ανά μονάδα: 90 γρ
• Μονάδες ανά χαρτοκιβώτιο: 18
• Παλετοποίηση χαρτοκιβωτίων: 8 χαρτοκιβώτια x 18 στρώσεις
• Τεμάχια ανά παλέτα: 2 592
Συμβουλές χρήσης:
Αμέσως μόλις βγει από την κατάψυξη, αφαιρέστε την προστατευτική μεμβράνη και αφήστε το προϊόν να αποψυχθεί σε σχάρα ζαχαροπλαστικής, σε θετική ψυχρή αίθουσα για περίπου 3 ώρες και 30 λεπτά.
...Αυτά τα αναρριχητικά σκουλαρίκια αποτελούνται από δύο λείες και ευέλικτες ράβδους από χρυσό γεμιστό, διακοσμημένες με κομμένες πολύτιμες πέτρες σε ροδοχρωσίτη, χρυσές χάντρες και μια λεπτή αλυσίδα.
...Συστατικά:
- Μουστάρδα Ντιζόν*
- 1,4 % Φυσική γεύση τρούφας*
- 1 % Θραύσματα τρούφας*
* προϊόντα βιολογικής γεωργίας
Συμβουλές χρήσης:
Ένα ρολό μοσχαριού δασικού, ένα γεμιστό κοτόπουλο, ομελέτα με αυγά.
Αυτή η μουστάρδα με τρούφα συνδυάζει τη γεύση της μουστάρδας με τις γεύσεις της τρούφας για να συνοδεύσει τα λευκά κρέατα, τα ψητά και τα ψάρια.
Αυτό το προϊόν διατίθεται σε βάζο των 100 & 200 γρ.
Η PRUNEAUX DE MENET είναι ειδικός στον Πυρηνικό Δαμάσκηνο Agen, με, χωρίς κουκούτσι, γεμιστό, με σοκολάτα, με κρασί, σε σιρόπι, σε κρέμα, σε πολτό χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Email στο MENET@PRUNEAUX-DE-MENET.FR. Προσφέρουμε αποξηραμένα βερίκοκα, ανανά, σύκα, φράουλες, μάνγκο. Αυτά τα φρούτα συνδυάζονται με κράνμπερι, μήλα, αχλάδια, ροδάκινα, αποξηραμένες παπάγιες...
Η Maison CONQUET ειδικεύεται στις γαστρονομικές παραδόσεις του Aubrac.
Η Maison παράγει έτσι αλλαντικά, κονσέρβες και πολλές κρέατα και ειδικότητες με βάση το καθαρόαιμο βόειο κρέας Aubrac, χοιρινό, αρνί από το Aveyron και μοσχάρι.
Η επιχείρηση παράγει επίσης μαγειρεμένα πιάτα, εντόσθια, aligot και τοπικά τυριά όπως η tome. Τα μαγειρεμένα πιάτα που προσφέρει η Maison είναι κυρίως tripoux, γεμιστό λάχανο και farçous aveyronnais με δαμάσκηνα.