...Κρεμώδης αλειφή με δαντελωτές κρέπες, πλούσια σε φουντούκια Πιεμόντε. Για να προσφέρουμε εξαιρετικά προϊόντα, επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες.
Καθαρό βάρος (Γ): 230...
Le Grand Bluff : Ένα γαστρονομικό σύμπαν φυτικής και βιολογικής προέλευσης
Βυθιστείτε στο νόστιμο και εκπληκτικό σύμπαν του Grand Bluff! Τολμήσαμε να επαναστατήσουμε τα κλασικά της γαλλικής γαστρονομίας σε 100% φυτική και βιολογική εκδοχή. Περισσότερο από μια απλή μάρκα, το Le Grand Bluff ενσωματώνει μια παθιασμένη κίνηση για μια βιώσιμη διατροφή που σέβεται το περιβάλλον, τα ζώα και την υγεία σα...
Η Metarom France είναι μια οικογενειακή ΜΜΕ που ειδικεύεται στη δημιουργία, κατασκευή και διανομή αρωματικών λύσεων και καραμελών για τη βιομηχανία τροφίμων.
Εδραιωμένη στην αγορά των γλυκών τροφίμων και ενεργή στον τομέα των συστατικών τροφίμων, η εταιρεία, που βρίσκεται στο Boves (80), στα Hauts-de-France, υποστηρίζεται από τις αξίες της βιωσιμότητας, της ασφάλειας και της ηθικής. Οι 140 συνεργ...
Τα κοσμήματα Shyloh διανέμουν τη μάρκα Shyloh εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Εδραιωμένοι στην καρδιά του Παρισιού στη Γαλλία, σας υποδεχόμαστε στο showroom αλλά και online στο www.shylohpro.fr.
Προτείνουμε όμορφα και ανθεκτικά κοσμήματα καθημερινής χρήσης. Φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι υποαλλεργικά και το χρώμα των κοσμημάτων δεν αλλάζει με την πάροδο του χρόνου ούτε με την επαφή με το νερό.
...-Grenache από το Domaine de la Camarette, από το Pernes les Fontaines
- Μια χειροποίητη πάστα με χοιρινό και κέδρο
- Και τέλος, ένα βάζο με χειροποίητη αλειφή από πράσινες ελιές και Chorizo
Μικρό + :
Το τέλειο κουτί για τους λάτρεις των αλλαντικών, ένα έτοιμο κουτί για το απεριτίφ!
Κωδικός προϊόντος: 2200056000000-1-1
Βάρος: 3 κιλά
Διαστάσεις: 35 × 26 × 10 εκ.
Ακριβής πληροφορία σχετικά με το βάρος...
...Βάζο 200G
Μη επεξεργασμένη γαλλική ζάχαρη παντζαριού, γεύση από αλειφή και φυσική καφέ χρωστική.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΑΣ, ΜΕΡΕΝΓΚΕΣ, ΧΤΥΠΗΜΕΝΗ ΚΡΕΜΑ, ΤΟΥΡΤΕΣ
Αναφορά: SUCRE00052B...
Η εταιρεία APIHAPPY προσφέρει σμήνη, βασίλισσες, βασιλικά κελιά, μέλι, εξοπλισμό και εκπαιδεύσεις μελισσοκομίας νότια του Παρισιού. Είναι μια επιχείρηση που γεννήθηκε από το πάθος του Julien Perrin για τα έντομα. Αυτό το πάθος του επέτρεψε να αναπτύξει μια τεχνική μελισσοκομία κοντά στους ανθρώπους στο νότιο τμήμα της περιοχής Île-de-France, στις περιοχές Essonne και Yvelines. Για να ανταποκριθούν...
Εγκατεστημένη στην κοιλάδα Chevreuse, σε έναν τρίτο αγροτικό χώρο που συγκεντρώνει παραγωγούς, μεταποιητές και τοπικούς καλλιτέχνες (ενισχύοντας τους κοντούς κύκλους και τη συνεργασία με τους παραγωγούς), η ZILOA εκτοξεύει τις φυτικές γεύσεις!
Στο νέο μας εργαστήριο, η ομάδα μας δημιουργεί βιολογικές και πρωτότυπες συνταγές συσκευασμένες σε κομποστοποιήσιμες συσκευασίες.
Παράγουμε 2 μεγάλες ...
...Περιέχει λιγότερο από 2% αλκοόλ.
Η μαρμελάδα Μύρτιλο Γεντιανή είναι μια συναρπαστική συγχώνευση άγριας και λεπτότητας, συνδυάζοντας τη τολμηρή και γλυκιά γεύση των μύρτιλων με τις λεπτές και γήινες νότες της ρίζας γεντιανής. Αυτή η μοναδική και εκλεπτυσμένη μαρμελάδα μαρτυρά την τέχνη του συνδυασμού γεύσεων, προσφέροντας μια αλειφή που προσφέρει μια συμφωνία γεύσεων στο στόμα.
...Αυτή η αλειφή με βάση τις πράσινες και τις μαύρες ελιές είναι ένα κλασικό πιάτο της μεσογειακής κουζίνας. Χρησιμοποιείται σε πιάτα ζυμαρικών, ως βάση για μια μπρουσκέτα ή μια βινεγκρέτ, απλά απολαμβάνεται πάνω σε ένα κομμάτι ψωμί ή για να προσθέσει γεύση σε σούπες και λαχανικά. Τα συστατικά που προέρχονται από βιολογική γεωργία επεξεργάζονται σε κρύες συνθήκες για να διασφαλιστεί μια αυθεντική...
... εποχής.
Ένα βάζο με φουντούκια καβουρδισμένα με αλάτι Guérande, για να προσθέσετε σε όλα τα πιάτα σας και να τα απογειώσετε.
Ένα βάζο με αλειφή κρέμας καρότου και κύμινου, για να απολαύσετε κρύα σε αλμυρά μπισκότα ή σε φέτα ψωμιού.
Ένα σακουλάκι με τυροκομικά τυριά.
Ένα βάζο σάλτσας ντομάτας με κομμάτια από τυρί πρόβειο Κορσικής.
Για να συνοδεύσετε όλα αυτά, έχουμε επιλέξει ένα τοπικό κρασί από τις ποικιλίες της Κορσικής.
Αναφορά: COFFRETSMART...
...Ανακαλύψτε αυτή την αλειφή πραλίνας φιστικιού, φτιαγμένη με ολόκληρα φιστίκια, αυτή η έντονη πραλίνα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε με κλειστά μάτια με ένα μικρό κουτάλι! Φέρνει επίσης απόλαυση σε όλες τις ζαχαροπλαστικές σας και απογειώνει τα μικρά γλυκά ταξιδιού σας.
Από την Délicatisserie, την ζαχαροπλαστική της καλύτερης σεφ στον κόσμο το 2023, Νίνα Μεταγιέ.