...ταυχερλί «τσιλι»
Μαδαγασκάρη 64
Σοκολάτα ροφήματος με ξύλο
Το ταυχερλί είναι ένα μεγάλο praline που παρασκευάζεται με τη μέγιστη προσοχή στο χέρι.
«τσιλι» είναι το καυτερό ανάμεσα στα ταυχερλί! Ένα λεπτό μείγμα από μια ανθώδη και μια καυτερή ποικιλία τσίλι σας ζεσταίνει διπλά. Κάτι για τους λάτρεις που παρασκευάζεται από την κάλυψη Μαδαγασκάρης με 64% κακάο.
Με τη βοήθεια του ξύλου, το ταυχερλί ανακατεύεται σε ζεστό γάλα και προσφέρει έναν νέο τρόπο απόλαυσης της ζεστής σοκολάτας.
Απλά ζεστάνετε 2-3 dl γάλακτος στους 80°C και ανακατέψτε το ταυχερλί αργά. Τότε μπορεί να αρχίσει η απόλαυση!