...100% ιταλικό ελαιόλαδο παράγεται από ελιές ποικιλιών Ogliarola και Coratina: αυτό το ελαιόλαδο μας μαγεύει με τις πικάντικες και πικρές νότες της Coratina, οι οποίες εξισορροπούνται από την παρουσία της λεπτής πινελιάς της Ogliarola, δημιουργώντας ένα ελαιόλαδο με άρωμα και φρουτώδεις νότες έντονες όπως η καρδιά της Απουλίας.
ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ:
Συνδυάζεται πολύ καλά με μπρουσκέτες με ντομάτα, καρπάτσιο τόνου, σαλάτες με μανιτάρια, ψητό ραντίτσιο, λαχανόσουπες, πρώτα πιάτα με λουκάνικο, βραστόχταπόδι, κόκκινα κρέατα ή θηράματα, σκληρά τυριά ωρίμανσης.
Κωδερό με μύδια γαλικιανής προέλευσης με ικανότητα παραγωγής 40.000 τόνων. Πουλάμε κρέας μύδι γαλικιανής προέλευσης σε όλες τις διαστάσεις. Προμαγειρεμένα όπως (καλαμάρι ρομάνα illex, πανέ καλαμάρια.. κ.λπ.) Βραστόχταπόδι στον χυμό του. Παρέχουμε υπηρεσίες σε τρίτους.
... ρελάνσον. Επίσης, παρασκευάζουμε πατέ από καβούρι, από μπονίτο σε λάδι και ξύδι, από μπονίτο με πιπεριές, από αντσούγια, από χταπόδι στη γαλλική και από καβούρι. Και έτοιμα πιάτα που σκέφτηκαν με το σύνθημα "ζεστάνετε και έτοιμο" όπως Χταπόδιβραστό στο χυμό του συσκευασμένο κενό, γεμιστά καλαμάρια στη μελάνη τους και γεμιστές πιπεριές με σάλτσα μπεσαμέλ και μπονίτο ή με μανιτάρια και γαρίδες που είναι μια απόλαυση. Όλα αυτά παρασκευάζονται με παραδοσιακό τρόπο.
Είμαστε ειδικοί στον χταπόδι (ωμό, βραστό, ψυγείο ή κατεψυγμένο) και στα προϊόντα V γκάμας χειροποίητης παραγωγής με χταπόδι.
Προτιμούμε γαστρονομικές μορφές που διευκολύνουν τον έλεγχο των συνταγών στην κουζίνα και ταυτόχρονα διευκολύνουν τη δουλειά των σεφ.
- Πόδια βραστού χταποδιού ψυγείου (0-4º) με μεγάλη διάρκεια ζωής (6 μήνες).
- Βραστόχταπόδι στο ζουμί του, παραδοσιακό βραστόχταπόδι...