...Αλεύρι από βιολογικό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, βιολογικό κακάο (2%), αυγά, νερό.
Πώς να το μαγειρέψετε:
Ρίξτε σε βραστό νερό για 4 έως 6 λεπτά.
Κανόνας των τριών "1":
1 λίτρο νερού, 10 γραμμάρια αλατιού, 100 γραμμάρια ζυμαρικών.
Μην ξεχάσετε να κρατήσετε μια κουτάλα από το νερό βρασμού για την τελική πινελιά.
Ενεργειακή αξία ανά 100g:
Energia - Ενέργεια 1467 KJ/ 346 kcal
Grassi - Λίπη
Acidi grassi...
...Πολύ ανοιχτόχρωμο, κρυστάλλινο και φωτεινό χρώμα. Μικρές φυσαλίδες, γρήγορη απώλεια και μια λεπτή κορώνα.
Δυνατό, λεπτό και κομψό, με νότες εσπεριδοειδών και τροπικών φρούτων. Λείο και ισορροπημένο.
Ιδανικό για σερβίρισμα με ορεκτικά και επιδόρπια. Συνοδεύει τυρί, θαλασσινά, καπνιστό σολομό, χαβιάρι, τηγανητό καλαμάρι και στρείδια.