...Οι ειδικοί της KASAG είναι ειδικοί στην κατασκευή συσκευών μαγειρέματος και βιομηχανικών εγκαταστάσεων μαγειρέματος για την παραγωγή μαρμελάδων, γλυκών, κομπόστεςκαι ζελέ. Οι υψηλές ανάγκες παραγωγής, οι ειδικές απαιτήσεις για την προετοιμασία της πηκτίνης, η βέλτιστη θραύση και οι σύντομοι χρόνοι διαδικασίας ξυπνούν το πάθος μας.
Πάντα παρουσιάζουμε νέες λύσεις για τους πελάτες μας, κατασκευάζουμε ατομικές ή αρθρωτές εγκαταστάσεις που πληρούν στο μέγιστο τις απαιτήσεις τους.
Η BIOLOKLOCK είναι μια επιχείρηση μεταποίησης φρούτων που προέρχονται από βιολογική γεωργία. Δίνουμε προτεραιότητα στην τοπική προμήθεια των φρούτων μας και μαγειρεύουμε τις μαρμελάδες μας σε καζάνι. Από το 1973, εργαζόμαστε τα προϊόντα μας με παραδοσιακό τρόπο για να επιτύχουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα κατά την παραγωγή μας: Βιολογικέςμαρμελάδες, κομπόστες, πουρές, ζελέ, κρέμες δαμάσκηνου και κάστανου. Επίσης, αποξηραμένα φρούτα και φρούτα σε σιρόπι.