Ο σεφ Jean-Michel Querci, από την Κορσική, θέλει μέσω των δημιουργιών του να μοιραστεί την αγάπη του για τα προϊόντα του νησιού του. Εφευρέτης της μαρμελάδας με βάση το Brocciu (φρέσκο τυρί από την Κορσική), ο σεφ μας προτείνει ένα γαστρονομικό ταξίδι στις ρίζες του. Η σειρά "O Mà" είναι πολύ ποικιλόμορφη και περιλαμβάνει γλυκές απολαύσεις (μαρμελάδες, αλείμματα, αρωματισμένα σάκχαρα, γλυκά) έως α...
...Αυτό το καρύκευμα με βαλσάμικο ξύδι παρασκευάζεται με μακρά μούλιασμα πολλών μπαχαρικών με φρέσκο τζίντζερ και στη συνέχεια αναμειγνύεται με σύκο. Η μοναδική του γεύση απογειώνει όλα τα κρέατα.
Συστατικά: Βαλσάμικο ξύδι Μόντενα 77,8% (ξίδι κρασιού, μούστος σταφυλιού, χρωστική: καραμέλα E150D. Περιέχει: θειώδη), σύκο 19%, μπαχαρικά 3,3% (κανέλα, τζίντζερ, μαύρο πιπέρι, λευκό πιπέρι, γαρίφαλο, μαύρος κύμινος).