...Για την παραγωγή χρησιμοποιούνται μόνο οι ντόπιες ποικιλίες σταφυλιών που καλλιεργούνται στην Αρμενία. Η μοναδική μπουκέτα αντικατοπτρίζεται ιδιαίτερα στον συνδυασμό των αποσταγμάτων κονιάκ που έχουν ωριμάσει για περισσότερα από 15 χρόνια και περιλαμβάνονται στο μείγμα.
Η COURVOISIER είναι αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα των κονιάκ της εδώ και αιώνες. Αυτή η φήμη είναι σε μεγάλο βαθμό δικαιολογημένη. Κάθε βήμα, από τη δημιουργία μέχρι την παραγωγή του Cognac COURVOISIER®, ελέγχεται προσεκτικά για να διασφαλιστεί ένα πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας, που για πολλούς ισοδυναμεί με την τελειότητα. Παρασκευασμένο με τον πιο βαθύ σεβασμό στην τεχνογνωσία...