... τη μεγάλη ζυθοποιία. Θα σας αφήσουμε να δοκιμάσετε τις τρεις πιο διάσημες μπύρες της: την Ξανθιά Μπύρα του Αντβέρπ, την ΣκούραΜπύρα του Αντβέρπ και την ‘Nen Bangelijken’, η οποία έχει ποσοστό αλκοόλ 9,5% και συχνά αποκαλείται ‘η καλύτερη μπύρα όλων των εποχών.’
Ορεκτικό, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο – σε τρεις τοποθεσίες
Τα ορεκτικά θα σερβιριστούν στο ‘t Pakhuis...
Οι μπύρες μας παρασκευάζονται με τη χρήση μεταλλικού νερού και νερού από φυσική πηγή. Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε από την σταθερή γκάμα, που περιλαμβάνει τις Smisje Dubbel, μια σκούραμπύρα με χουρμάδες, Smisje Tripel, Guido, Smisje Wostyntje με σπόρους μουστάρδας, Smisje Plus, Smisje Catherine the Great και Smisje Kuvee Elektrik. Επιπλέον, προσφέρουμε μερικές εποχιακές μπύρες, όπως η Smisje Speciaal, μια ξανθιά μπύρα με κολοκύθες, και η Smisje Kerst.
Τα μπύρα μας: Alpaïde είναι μια σκούρα τριπλή μπύρα γεμάτη ζωντάνια και παράδοση. Alpaïde Blond: Ξανθιά εκδοχή της Alpaïde. Η γεύση αυτής της τριπλής μπύρας έχει συντεθεί από τον στρατηγό από το Hoegaarden, δοκιμαστεί και εγκριθεί. Rosdel: απαλό μπίρα με γεύση από βύνη. Huardis: ιδιόρρυθμη λευκή μπύρα, ζυθοποιημένη για την περίσταση των εγκαινίων της ζυθοποιίας.