• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμηθευτής- βεράντα- πισίνα

Αποτελέσματα για

Προμηθευτής- βεράντα- πισίνα - Πάροχος Υπηρεσιών - Βέλγιο

ΒέλγιοΠάροχος υπηρεσιών
  1. SPACE VERANDAS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SPACE VERANDAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κάσες παραθύρων, βεραντα απο pvc, Κάσες παραθύρων, στορια, και μουσαμαδες για πισινες. Έχει έδρα σε Barchon, Βέλγιο.

  2. BALTHAZAR AMENAGEMENT

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BALTHAZAR AMENAGEMENT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιχωματώσεις - έργα, Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες, Επιχωματώσεις - έργα, Πλακάκια και πλακόστρωτα - εργασίες, εξωτερικές βεράντες, και ιδιωτικες πισινες. Έχει έδρα σε Fraiture, Βέλγιο.

  3. IMPORT GARDEN

    Βέλγιο

    Σχεδιαστής, κατασκευαστής και εγκαταστάτης βεράντας για πισίνα. Από την απλή τζαμαρία θερμοκηπίου έως το σκέπαστρο πισίνας με βεράντα υψηλής ποιότητα, ο Guy Lange, ιδρυτής της Import Garden, ανέπτυξε μια νέα έννοια στον τομέα των καλυμμάτων για πισίνες. Εξοπλισμένες με διαδοκίδες και στιβαρά υποστηρίγματα από αλουμίνιο, όλες οι κατασκευές μας είναι αυτοφερόμενες. Έτσι, επιτρέπουν την κάλυψη μιας πισίνας σε ανοιχτό χώρο, αλλά και μιας πισίνας που βρίσκεται κοντά στο κύριο σώμα ενός κτιρίου.

  4. LUROT CHRISTIAN

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LUROT CHRISTIAN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργια παρκων, κηπων και βεραντων, σχεδιασμος πισινων, αστικες λιθοστρωσεις εξωτερικων χωρων απο κεραμικο, και βιομηχανικες λιθοστρωσεις εξωτερικων χωρων. Έχει έδρα σε Serinchamps, Βέλγιο.

  5. MONNIER DAVID

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MONNIER DAVID, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, δημιουργια παρκων, κηπων και βεραντων, υπηρεσιες καθαρισμου κηπων, Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και αποφραξη σωληνωσεων οικιακης και βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Perwez, Βέλγιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEDUC-MALAISE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LEDUC-MALAISE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλακάκια και πλακόστρωτα, Πλακάκια και πλακόστρωτα, σχεδιασμος πισινων, και δημιουργια παρκων, κηπων και βεραντων. Έχει έδρα σε Awans, Βέλγιο.