...σεβόμενοι το περιβάλλον μας, από τη φροντίδα του φυτού μέχρι το δοχείο που περιέχει αυτόν τον πράσινο χρυσό.
Αποφεύγουμε κάθε χρήση χημικών προϊόντων. Η συγκομιδή γίνεται με σεβασμό στο φυτό. Οι ελιές τοποθετούνται σε ένα πιστοποιημένο ελαιοτριβείο που διευθύνεται από δύο πραγματικούς τεχνίτες. Χρησιμοποιούν μόνο καθαρά μηχανικά μέσα για να αποκτήσουν ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας. Οι ελιές πιέζονται εντός 12 ωρών (το πολύ) μετά τη συγκομιδή, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε τεχνητή ωρίμανση. Το ελαιόλαδο, μόλις παραχθεί, διατηρείται σε μεταλλικά δοχείαγια βέλτιστη προστασία.