... με φρέσκο κρεμμύδι έχουν, με την πάροδο των χρόνων, καθιερώσει τη φήμη της λουξεμβουργιανής εταιρείας. Μια ευρεία γκάμα πατέ συμπληρώνει την παλέτα των προϊόντων: το πατέ Délices de la Semois, το παραδοσιακό πατέ, το πατέ με μπύρα Orval και, κατά την εποχή, όλα τα πατέ από θηράματα. Αυτά παρασκευάζονται από φρέσκα προϊόντα, δεν περιέχουν κανένα συντηρητικό και ψήνονται σε υψηλή θερμοκρασία. Αυτή η τήρηση της παράδοσης απαιτεί τεχνογνωσία, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και πολλές διαδικασίες στην παραγωγή.
... να απολαύσετε ένα απεριτίφ. Στο εστιατόριο, οι γαστρονόμοι θα μπορέσουν να γευτούν παρασκευές από την τοπική κουζίνα και προσωπικές δημιουργίες: την άνοιξη, σπαράγγια, το καλοκαίρι παρασκευές με φρέσκα βότανα, το φθινόπωρο, θηράματα και καπνιστά πιάτα «με τη φροντίδα μας». Το γαστρονομικό σαββατοκύριακο διεξάγεται όλο το χρόνο ως εξής: θα διαμείνετε σε δωμάτια με μπάνιο και ιδιωτική τουαλέτα, το βράδυ θα σερβιριστεί ένα δείπνο επτά πιάτων, στο οποίο θα σας προσφερθούν ποικιλία πιάτων με ψάρι και θηράματα, και την επόμενη μέρα, μετά από μια καλή νύχτα, θα έρθετε για πρωινό.