• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιοχημεια- περιβαλλον - μελετες και ερευνες

Αποτελέσματα για

Βιοχημεια- περιβαλλον - μελετες και ερευνες

ΒέλγιοΜονς και ΧαϊνάουτΠάροχος υπηρεσιών
  1. DELPHI GENETICS

    Βέλγιο

    Η Delphi Genetics είναι μια εταιρεία CDMO που ειδικεύεται στην γενετική επιστήμη και στην παραγωγή πλασμιδιακού DNA για την γονιδιακή θεραπεία. Η Delphi αναπτύσσει εξατομικευμένες, καινότομες λύσεις και παρέχει ολοκληρωμένη υπηρεσία για την κατασκευή πλασμιδίων ποιότητας BPF που χρησιμεύουν στην κατασκευή φορέων ιών, ιχνηλατών ARN ή ως εμβόλια. Βελτιώσαμε μια τεχνολογία σταθεροποίησης χωρίς αντιβίωση (Staby®) ώστε να βελτιώσουμε την αποτελεσματικότητα παραγωγής και να ικανοποιήσουμε την νομοθετική απαίτηση.

  2. INSTITUT DE BIOLOGIE ET DE MEDECINE MOLECULAIRES

    Βέλγιο

    Η εταιρεία INSTITUT DE BIOLOGIE ET DE MEDECINE MOLECULAIRES, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιοϊατρικη. Έχει έδρα σε Gosselies, Βέλγιο.

  3. MATERIA NOVA

    Βέλγιο

    Η εταιρεία MATERIA NOVA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποιοτικός έλεγχος και πιστοποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες, Υλικά - μελέτες και έρευνες, Εμφάνιση φιλμ - προϊόντα, Στρατηγική έρευνας και ανάπτυξης, Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες, Υλικά - μελέτες και έρευνες, Εμφάνιση φιλμ - προϊόντα, και Στρατηγική έρευνας και ανάπτυξης. Έχει έδρα σε Mons, Βέλγιο.