• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • προμηθευτής- βεράντα- πισίνα

Αποτελέσματα για

Προμηθευτής- βεράντα- πισίνα - Κατασκευαστής Παραγωγός - Βέλγιο

ΒέλγιοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BUZON PEDESTAL INTERNATIONAL S.A

    Βέλγιο

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BUZON PEDESTAL INTERNATIONAL S.A, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπερυψωμένα δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σύνδεσμοι για βεράντα, βεράντα σε συνδέσμους, σύνδεσμοι για βεράντα από ξύλο, ρυθμιζόμενοι σύνδεσμοι για βεράντα, και προμηθευτής συνδέσμων για βεράντα. Έχει έδρα σε Herstal, Βέλγιο.

  2. JARDIBOIS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία JARDIBOIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προκατασκευασμενες ξυλινες κατασκευες, και Βεράντες από ξύλο. Έχει έδρα σε Gaurain-Ramecroix, Βέλγιο.

  3. BEWOOD

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BEWOOD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επενδύσεις προσόψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επικάλυψη με ξύλο, Ξυλοεπένδυση για πισίνα, Ξυλοεπένδυση για καινούργιες κατασκευές, και Ξυλεία για βεράντες. Έχει έδρα σε Ferrières, Βέλγιο.

  4. AQUATILIS

    Βέλγιο

    Η εταιρεία AQUATILIS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πισίνες - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξωτερικές βεράντες, Διαρρύθμιση εξωτερικών χώρων, και διαρρυθμισεις πισινων. Έχει έδρα σε Mont-Saint-Guibert, Βέλγιο.

  5. IMPORT GARDEN

    Βέλγιο

    Σχεδιαστής, κατασκευαστής και εγκαταστάτης βεράντας για πισίνα. Από την απλή τζαμαρία θερμοκηπίου έως το σκέπαστρο πισίνας με βεράντα υψηλής ποιότητα, ο Guy Lange, ιδρυτής της Import Garden, ανέπτυξε μια νέα έννοια στον τομέα των καλυμμάτων για πισίνες. Εξοπλισμένες με διαδοκίδες και στιβαρά υποστηρίγματα από αλουμίνιο, όλες οι κατασκευές μας είναι αυτοφερόμενες. Έτσι, επιτρέπουν την κάλυψη μιας πισίνας σε ανοιχτό χώρο, αλλά και μιας πισίνας που βρίσκεται κοντά στο κύριο σώμα ενός κτιρίου.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Προμηθευτής- βεράντα- πισίνα - Κατασκευαστής Παραγωγός - Βέλγιο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις