Cod. GIAN 04
U/M Kg, από 8 kg έως 16 kg
ΚΟΥΤΙ ανά Kg 4
Περιγραφή
Αρχαία συνταγή του εξωθημένου Gianduiotto Sperandri, με 37% φουντούκι Πιεμόντε IGP. Α...
«Οι πράκτορές μας χρειάζονται τα καλύτερα εργαλεία για τους πελάτες μας. Με το Venezia μπορούμε να προσαρμόσουμε αυτά τα εργαλεία για κάθε έργο μαζί μ...
Εδώ δεν αστειευόμαστε. Υπάρχει η περηφάνια των ανθρώπων του Πιεμόντε, των Αμπρούτζο, της Ούμπρια και της Τοσκάνης, αληθινών γνώστες των τροφίμων. Αυτο...
VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100%
ZONA DI PRODUZIONE: Οι σταφίδες προέρχονται από την πρώτη ζώνη της περιοχής με ασβεστολιθικό και αργιλώδες έδαφος τη...
Ο βιολογικός γκαντούια κρεμίνου ανήκει σε μια σειρά που περιλαμβάνει επίσης βιολογικό σκούρο γκαντούια με ολόκληρα φουντούκια, βιολογικό σκούρο γκαντο...
Η Jagada συνεργάζεται με τους παραγωγούς ολλανδικών και τουρκικών σπαγγέτι και ζυμαρικών. Τα προϊόντα μας είναι φτιαγμένα από 100% σιμιγδάλι σκληρού σ...
Τα αγνολότι Πιεμοντέζι είναι ζυμαρικά γεμιστά με τρία είδη φρέσκου και άπαχου κρέατος (βόειο, χοιρινό και λευκό κρέας) και εποχιακά λαχανικά (μαγειρεμ...