• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

Αποτελέσματα για

Συνεδρια- συνεδριασεις- δεξιωσεις

ΒέλγιοΒρυξέλλες και ΒραβάντηςΠάροχος υπηρεσιών
  1. BUSINESS FACULTY

    Βέλγιο

    Η εταιρεία BUSINESS FACULTY, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, ενοικιαζονται αιθουσες για βιντεοδιασκεψεις, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  2. DUCHANT JOSE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία DUCHANT JOSE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλιτεχνική παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Θεάματα και παραστάσεις - παραγωγή, Θεάματα και παραστάσεις - παραγωγή, συνεδρια, συνδιασκεψεις, δεξιωσεις - οργανωση και υπηρεσιες, συνεδρια και διαλεξεις, και καλλιτεχνικα πρακτορεια για το θεαμα. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  3. RELAIS DU MARQUIS

    Βέλγιο

    Εδώ θα βρείτε ένα ξενοδοχείο με παραδοσιακές ανέσεις που προσφέρει, εκτός από την ηρεμία της εξοχής, ένα εστιατόριο ποιότητας, υποδομές για συγκεντρώσεις και δεξιώσεις, και την τεχνογνωσία μιας οικογενειακής επιχείρησης από το 1962. Γαστρονομικά σαββατοκύριακα, δεξιώσεις, κοκτέιλ και σεμινάρια: η εταιρεία έχει τα πάντα για να σάς αρέσει. Hôtel 3 *** . Τα 38 δωμάτιά μας προσφέρουν παραδοσιακές ανέσεις, μπάνιο, τηλέφωνα με απευθείας γραμμή, τηλεόραση, δωρεάν Wi-Fi για χρήση 2 ωρών την ημέρα.

  4. LE PALAIS DE PLUME

    Βέλγιο

    Η εταιρεία LE PALAIS DE PLUME, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διοργανώσεις σεμιναρίων και συσκέψεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων, Συνέδρια, σεμινάρια, δεξιώσεις - διοργάνωση και υπηρεσίες, ενοικιαζονται αιθουσες για γιορτες, και Αίθουσες γιορτών και δεξιώσεων. Έχει έδρα σε Ittre, Βέλγιο.

  5. SILO BRUSSELS THE SIGNATURE VENUE

    Βέλγιο

    Η εταιρεία SILO BRUSSELS THE SIGNATURE VENUE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρκετινγκ εκδηλώσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια, ενοικιαση αιθουσων συνεδριασεων, και Αίθουσες για σεμινάρια και συνέδρια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.