...Η La Chevetogne είναι μια ειδική αμπαρόχρωμη βελγική μπύρα υψηλής ζύμωσης που παρασκευάζεται από την Brasserie des Fagnes, που βρίσκεται στο Couvin-Mariembourg (Βέλγιο) και έχει περιεκτικότητα αλκοόλ 6,2% vol.
Διαθέσιμες μορφές: 33 cl...
Η Ζυθοποιία της Αββαείας του Val-Dieu είναι ένας ανεξάρτητος Βέλγος παραγωγός ειδικών μπυρών υψηλής ζύμωσης. Οι μπύρες Val-Dieu είναι οι μόνες μπύρες αββαείου που παρασκευάζονται και εμφιαλώνονται ακόμα σε μια αββαεία. Μπύρες αββαείου Val-Dieu: Val-Dieu Blonde 6 %, Val-Dieu Brune 8 %, Val-Dieu Triple 9 %, Val-Dieu Grand Cru 10.5 %, Val-Dieu Noël 7 %, Rader Blonde 6.5 %, Rader Ambrée 10.5 %. Αναγνωρισμένη Βέλγικημπύρα αββαείου.
Ο Dirk Naert, μάστερ σοκολατοποιός, ανέπτυξε ένα μοναδικό και χειροποίητο προϊόν: ChocOBeer: Μια μπυρα-praline με υγρή γέμιση μπύρας. Ένα κατοχυρωμένο προϊόν. Βέλγικημπύρα και βέλγικη σοκολάτα. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΟΣΜΟΥΣ. Το ιδανικό δώρο και προϊόν εξαγωγής. Η ζυθοποιία Bockor ήταν η πρώτη που συμμετείχε στην ιστορία, σύντομα θα ακολουθήσουν οι μπύρες της ζυθοποιίας Palm και Brugse Zot.