...Στην Fresh & Saucy Foods, σας προσφέρουμε τη δική σας μάρκα διανομής, για εξαγωγή, σε ιδιωτική ετικέτα ή ακόμα και στο πιάτο σας. Δημιουργούμε σάλτσες για σνακ, κρύες και ζεστές σάλτσες, vegan και βιολογικές, καρυκεύματα, σαλάτες συνοδευτικών με βάση τα ζυμαρικά και έτοιμες σαλάτες υψηλής ποιότητας πλούσιες σε έναν αιώνιο κληρονομιά! Η διάσημη μάρκα August & Henri (A&H) συνοδεύει την...
... ρικότα, καπελέτι με κρέας, τζιρασόλι με μανιτάρια,…), φρέσκα και προψημένα IQF, προψημένα ζυμαρικά και προσφέρουμε επίσης προψημένα IQF ζυμαρικά, ημιέτοιμα προϊόντα IQF: κανελόνι, λαζάνια και ρολά, έτοιμεςσάλτσες: πέστο, μπολονέζ, ναπολιτάνικες, καρμπονάρα και τέσσερα τυριά. Μεταξύ των πελατών μας, βρίσκουμε παραγωγούς (φρέσκων, κατεψυγμένων ή κονσερβοποιημένων) έτοιμων γευμάτων, τη μεγάλη διανομή, χονδρέμπορους ή διανομείς, συλλογικότητες, αλυσίδες εστίασης καθώς και εστιατόρια και catering.
... αλλεργιογόνα. Με την delisauce αποκτάτε αξιόπιστα προϊόντα στην κουζίνα σας.
Έτοιμες ή να τις τελειώσετε μόνοι σας;
Στη delisauce σας δίνουμε ευχαρίστηση να επιλέξετε:
Premium
Υπέροχες σάλτσες σπιτικής ποιότητας, έτοιμες προς σερβίρισμα.
Concept
Μοναδικές βασικές σάλτσες με βάση ζωμό και πλήρη κρέμα.
Δεμένες και έτοιμες για άμεση ολοκλήρωση.
... αγοράς, λανσάροντας, για παράδειγμα, έτοιμεςσάλτσες για ζέσταμα, ιταλικές σάλτσες και πάντα νέες παραλλαγές μαρμελάδας. Η Didden συνεχίζει την διεθνή της επέκταση χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της. Η Didden σας προτείνει μαρμελάδες, λιχουδιές για τυρί, κρύες σάλτσες, καρυκεύματα, σάλτσες για ζυμαρικά, έτοιμα γεύματα, σαλάτες, μείγματα για φιλέτο αμερικανικού τύπου και σάλτσες για ζέσταμα.
...αρωματισμένες ζελατίνες); πικάντικες γαρνιτούρες και πανάρισμα; μαρινάδες; σάλτσες και έτοιμεςσάλτσες.
Ο Oscar Tausig έχει επίσης γίνει ειδικός στη δημιουργία προσαρμοσμένων μείγματος, ειδικά κατασκευασμένων ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών. Η ανάπτυξη των νέων μείγματος που φέρουν την υπογραφή Oscar Tausig είναι αποτέλεσμα ερευνών που διεξάγονται σε εργαστήριο. Πολλές δοκιμές και πειράματα που διεξάγονται από κοινού από επιστήμονες και έναν σύμβουλο κρεοπωλείου επιτρέπουν την τακτική προσφορά νέων και καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας.