Το ψάρι που αλιεύεται στη Μαυριτανία παραδίδεται φρέσκο ή κατεψυγμένο.
Η αλιεία εδώ στη Μαυριτανία είναι διαθέσιμη σε κατεψυγμένη μορφή στο πλοίο και...
Το φιλέτο μινιόν μας ξηραίνεται για 3 μήνες και τρίβεται με πιπέρι Espelette AOP, το οποίο είναι βασικό σε όλες τις πιατέλες ορεκτικών στο Νοτιοδυτικό...
Το Faux filet de bœuf είναι μια δημοφιλής επιλογή για τους λάτρεις του κρέατος, προσφέροντας μια τρυφερή υφή και μια πλούσια γεύση που αναδεικνύει τα ...
Ο μαγιάτικος είναι ένα θαλάσσιο είδος, με αεροδυναμικό και σφηνοειδές σώμα: λεπτός και στρογγυλός ουραίο ποδήκλιο. Μπροστά από την διχαλωτή ουρά βρίσκ...
Αυτή είναι μια αυθεντική θαλάσσια απόλαυση. Η αντσούγια παραμένει σε αλάτισμα και καθαρίζεται σχολαστικά. Στη συνέχεια, αφυδατώνεται με φυγοκέντρηση γ...
Μέθοδος Δείκτη Ποιότητας (QIM) και Οργανοληπτικοί έλεγχοι (όψη, υφή, οσμή) χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της φρεσκάδας.
Οι φρέσκες παραλαβές διασφα...