• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μηχανηματα για την επεξεργασια για κρεας

Αποτελέσματα για

Μηχανηματα για την επεξεργασια για κρεας - Αυστρία

Αυστρία
  1. MOOSHAMMER HYGIENE & TECHNIK GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Επενδύουμε σε ποιοτικά προϊόντα, γνώση, εμπειρία και άψογη εξυπηρέτηση στις εγκαταστάσεις του πελάτη με ενθουσιώδης συνεργάτες. Προϋπόθεση αποτελεί μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει συστήματα αποχέτευσης λυμάτων, πόρτες, δοχεία, συσκευές μεταφοράς και κατασκευαστικά στοιχεία, ολοκληρωμένη διαχείριση υγιεινής έως συστήματα, ειδικά μηχανήματα και συσκευές. Ένας σημαντικός πυλώνας του προγράμματος προϊόντων, εκτός από τα συστήματα λυμάτων, είναι τα συστήματα μεταφοράς, αποθήκευσης και αποσυναρμολόγησης που σχεδιάζονται και προσαρμόζονται στις εξατομικευμένες ανάγκες του πελάτη. Εκτός από τον εξοπλισμό επιχειρήσεων αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και παρέχουμε υπηρεσίες καθώς και συναρμολογήσεις επιτόπου. Επικεντρωνόμαστε τη βιομηχανία τροφίμων. Έχουμε αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια καλή φήμη στον κλάδο των τροφίμων όσον αφορά στην επεξεργασία κρέατος, σε σφαγεία, γαλακτοκομικές επιχειρήσεις, αρτοποιεία, στον τομέα της εμπορίας τροφίμων, σε τυροκομεία, ζυθοποιεία και επιχειρήσεις παραγωγής ποτών, στη βιομηχανία ψαριών και πουλερικών, στην επεξεργασία μπαχαρικών, στη χημική βιομηχανία κλπ.

  2. OTTO SCHACHINGER GES.M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία: Η επεξεργασία των προϊόντων μας γίνεται στο πρόσφατα κατασκευασμένο εργοστάσιό μας με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές οδηγίες και με αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας. Εδώ κατεργαζόμαστε τις εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες από τις οποίες αποτελούνται τα αγαπημένα μας προϊόντα με βάση το χοιρινό λίπος και το μπέικον. Η αποθήκη μας με τους πολύ ψηλούς θαλάμους για τις ευρωπαλέτες είναι πιστοποιημένη από την ΕΕ. Θερμοκρασία: -28°C Ύψος στοίβαξης: μέγ. ύψος στοίβαξης 1, 8m Προεξοχή: μέγ. 5cm σε όλες τις πλευρές Η επιχείρηση τεμαχισμού κρέατος Schachinger ιδρύθηκε το 1932 και άρχισε να παράγει χοιρινό λίπος και μπέικον. Μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η εταιρεία άλλαξε τη δραστηριότητά της και στράφηκε στη μεταποίηση κρεάτων. Στα τέλη της δεκαετίας του 1980, η μονάδα παραγωγής χοιρινού λίπους και μπέικον έγινε ανεξάρτητη εταιρεία.