• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Αυστρία

Αυστρία
  1. HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN

    Αυστρία

    Η εταιρεία HECKEN SCHNEIDEN UND HECKENSCHNITT IN WIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαρρυθμιση κηπων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  2. SANZ GMBH & CO. KG

    Αυστρία

    Η εταιρεία SANZ GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wiener Neustadt, Αυστρία.

  3. C&T DONAU FLOWER GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία C&T DONAU FLOWER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κομμένα άνθη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Είδη και εξοπλισμός ανθοπωλείων. Έχει έδρα σε Brunn Am Gebirge, Αυστρία.

  4. ANTON STARKL GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία ANTON STARKL GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Φυτοκομία. Έχει έδρα σε Tulln, Αυστρία.

  5. INTEX - HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία INTEX - HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπευτικά εργαλεία, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Wels, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZGONC HANDEL GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ZGONC HANDEL GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντλίες, Κηπευτικά εργαλεία, Αντλίες, και Κηπευτικά εργαλεία. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  2. ING. REISCHL GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ING. REISCHL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. DOLANZA GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία DOLANZA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fulpmes, Αυστρία.

  4. FRIEDRICH WAGNER & SOHN GESELLSCHAFT M.B.H. & CO KG.

    Αυστρία

  5. LANDWIRTSCHAFTLICHE GENOSSENSCHAFT FUR DEN BEZIRK LANDECK REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT

    Αυστρία

  1. RAIFFEISEN-LAGERHAUS NIEDERÖSTERREICH SÜD REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAF

    Αυστρία

  2. GERTRAUD VENTURIELLO

    Αυστρία

  1. ZIMMER HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

  2. BLUMENHAUS INNSBRUCK REGISTRIERTE GENOSSENSCHAFT MIT BESCHRANKTER HAFTUNG

    Αυστρία

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός - Αυστρία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Επιχειρήσεις