• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

ΑυστρίαΒιέννη και περιοχή
  1. IMPEXA PRASSER EDV-ZUBEHÖR GMBH

    Αυστρία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία IMPEXA PRASSER EDV-ZUBEHÖR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσκευές αναπαραγωγής εκτυπώσεων εξ επαφής. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  2. BELLUTTI GMBH - NIEDERLASSUNG WIEN

    Αυστρία

    Η εταιρεία BELLUTTI GMBH - NIEDERLASSUNG WIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. CITYPRESS GMBH

    Αυστρία

    Η εταιρεία CITYPRESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τυπογραφικοί χαρακτήρες. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  4. STEMPEL LOBENHOFER E.U.

    Αυστρία

    Η εταιρεία STEMPEL LOBENHOFER E.U., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σφραγίδες - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μπλοκ, σημανση, στενσιλ, και στοιχεία πιστοποίησης όλων των εξαρτημάτων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  5. WÖSS & CO.

    Αυστρία

    Η εταιρεία WÖSS & CO., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μεταξοτυπία - μηχανές και εξοπλισμός, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRINTSHOP GERHARD KOLARIK

    Αυστρία

    Η εταιρεία PRINTSHOP GERHARD KOLARIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μηχανές εκτύπωσης γραμμικών κωδικών, Μηχανές σήμανσης- Συσκευασίες, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  2. KLISCHEEANSTALT MERKUR EMIL HUB, BUBENICZEK & CO.

    Αυστρία

    Η εταιρεία KLISCHEEANSTALT MERKUR EMIL HUB, BUBENICZEK & CO., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναπαραγωγή εγγράφων, Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Τυπογραφικές και φωτογραφικές πλάκες - μηχανές κατασκευής. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  3. FERAG GESELLSCHAFT M.B.H.

    Αυστρία

    Η εταιρεία FERAG GESELLSCHAFT M.B.H., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες, μεταφορικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρέσσες για την τυπογραφία, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Πρέσσες για την τυπογραφία, και Συστήματα αυτόματης διακίνησης. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  4. POLYCOT INDUSTRIEANLAGEN GES.

    Αυστρία

    Η εταιρεία POLYCOT INDUSTRIEANLAGEN GES., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφαντουργία - μηχανήματα φινιρίσματος, εκτύπωσης και βαφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

  5. ING. WALTER RESCH

    Αυστρία

    Η εταιρεία ING. WALTER RESCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, και Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Wien, Αυστρία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χαρτί-τυπογραφία - μηχανήματα και εξοπλισμός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις