... αποθηκεύονται σε ένα σκοτεινό ντουλάπι που είναι και δροσερό και ξηρό. Αν η ραφιέρα μπαχαρικών σας είναι κοντά στη σόμπα ή την κουζίνα, ο ατμός θα αποδομήσει τα βότανα και τα μπαχαρικά σας κάθε φορά που ανοίγετε το δοχείο κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Όταν αγοράζετε σε μεγάλες ποσότητες, θα πρέπει πάντα να αποθηκεύετε μόνο μερικά από τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά σε γυάλινο ή μεταλλικό δοχείο. Κάθε φορά που το ανοίγετε, εκτίθεται στα στοιχεία. Όταν αγοράζετε σε μεγάλες ποσότητες, είναι χρήσιμο να επισημαίνετε τα δοχεία σας με την ημερομηνία αγοράς και την ημερομηνία απόρριψης.
...Αναβαθμίστε το προϊόν σας σε νέα ύψη με το IQC Steam.
Ατομική Γρήγορη Μαγειρική
Έχουμε θέσει τον πήχη στην απόδοση. Ο μοναδικά σχεδιασμένος μεταφορέας προϊόντων IQC κλίνει για να φτάσει στο επίπεδο της μέγιστης συγκέντρωσης ατμού. Ο αέρας αποκλείεται από την είσοδο στην κάψουλα για να αποτραπεί η οξείδωση. Ο ατμός κυκλοφορεί ομοιόμορφα πάνω και κάτω από τον μεταφορέα προϊόντων, περιβάλλοντας πλήρως το προϊόν και μεταφέροντας γρήγορα τη θερμότητα στο προϊόν. Σχεδιασμένο για να σας παρέχει ομοιόμορφη μαγειρική, γρήγορη θέρμανση, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και υψηλότερη απόδοση.
... ημιαυτοματοποιημένες βιομηχανικές μονάδες, που ειδικεύονται στην παραγωγή και κατασκευή πρωτεϊνών εντόμων:
- Σύστημα διαχείρισης κάθετης φάρμας
- Σύστημα τροφοδοσίας, παρασκευαστής διανομέας δόσεων τροφών
- Εγκατάσταση διαλογής και διαχωριστή εντόμων/υποστρώματος
- Εγκατάσταση μετατροπής εντόμων σε τροφές (ατμός, διαχωρισμός, …)
- Εγκατάσταση επεξεργασίας, ανακύκλωσης και μετατροπής αποβλήτων/συμπαραγωγών/frass/λύματος εντόμου
- Εγκατάσταση μεταφοράς και μεταφοράς συμπαραγωγών
- Σύστημα καθαρισμού
- Κλπ...
...Η λειτουργία του μύλου πελλετών βασίζεται στο γεγονός ότι η μάζα τροφής πιέζεται προς τα έξω μέσω οπών σε μια δακτυλιοειδή μήτρα από τη δράση δύο ή τριών ρολών, η οποία στη συνέχεια κόβεται σε προκαθορισμένο μέγεθος. Πριν από τη μηχανική διαδικασία, μπορεί να εγχυθεί ατμός στον αναμικτήρα σε θερμοκρασία 85 βαθμών Κελσίου.
Τομείς Εφαρμογών
◾ Βιομηχανία τροφίμων
◾ Μύλοι αλεύρου και σιμιγδαλιού
◾ Μύλοι ζωοτροφών
◾ Εργοστάσια καθαρισμού σιτηρών
◾ Εργοστάσια επεξεργασίας καλαμποκιού
◾ Αποθήκες και σιλό σιτηρών
◾ Εργοστάσια βύνης...
... διαφορά για ένα ασφαλές τελικό προϊόν.
Ο ατμός είναι ένα εξαιρετικά ευρέως χρησιμοποιούμενο προϊόν σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι από τους πελάτες μας στη βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιούν ατμό στη διαδικασία παραγωγής, όπου έρχεται σε άμεση επαφή με το προϊόν τροφίμων τους. Για παράδειγμα, οι σούπες και οι σάλτσες θερμαίνονται με την άμεση έγχυση ατμού. Σε αυτή την περίπτωση, η ποιότητα του ατμού γίνεται σημαντική. Υπάρχουν διάφοροι τύποι...
... ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: Η Zepter έχει αναπτύξει μια διαδικασία προετοιμασίας τροφίμων στην οποία ο υδρατμός που απελευθερώνεται από τα τρόφιμα ανέρχεται στο καπάκι, το οποίο είναι πάντα πιο δροσερό από άλλα μέρη του δοχείου. Σε επαφή με αυτό, ο ατμός συμπυκνώνεται και σταγόνες υγρού πέφτουν στα τρόφιμα στο δοχείο. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι τα τρόφιμα να είναι τέλεια μαγειρεμένα. Ο κλειστός...
...LA CHOUFFE είναι μια μπύρα ξανθιά βελγικής υψηλής ποιότητας, με αλκοολικό βαθμό 12%. Συσκευασμένη σε μπουκάλια των 33cl, είναι ιδανική για να απολαύσετε μια στιγμή χαλάρωσης ή για να συνοδεύσετε ένα γεύμα με παρέα. Η φόρμουλα ζύμωσης υψηλής θερμοκρασίας προσφέρει μια μοναδική και γεμάτη γεύση, ενώ η λεπτότητα του VAP (ατμός αλκοόλ) ενισχύει περαιτέρω τα χαρακτηριστικά της.
...Υδραυλικό λάδι για χρήση σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας επεξεργασίας τροφίμων
Λάδι συμπιεστή για κοχλιωτούς και πολλαπλούς περιστροφικούς αντλίες κενού με απαιτούμενο λάδι ISO VG 68
Λιπαντικά άλλων μηχανικών στοιχείων, όπως ρουλεμάν και φθορά σε τεχνολογία επεξεργασίας τροφίμων
Πλεονεκτήματα και οφέλη
Καταχωρημένο NSF H1
Μακρές χρόνοι λειτουργίας μέσω εξαιρετικής σταθερότητας οξείδωσης
Καλή...
Με τη μετακόμιση το 1959 από τη Φρανκφούρτη στο Μπαντ Μαριενμπεργκ - την τωρινή έδρα της εταιρείας - μας δόθηκε η ευκαιρία να εξελίξουμε συνεχώς την γκάμα προϊόντων μας σε μια έκταση 10.000 τ.μ. και να την πολλαπλασιάσουμε μέχρι σήμερα. Αυτή περιλαμβάνει την προετοιμασία φαγητού (συσκευές μαγειρέματος με επαγωγή), την παρουσίαση φαγητού (διανομές, τεχνολογία διατήρησης θερμότητας και ψύξης) και τη...
...Τεχνολογία μικρο-νεφελοποίησης (ξηρός ατμός)
Ο διαχυτής είναι εξοπλισμένος με μια κινητή εφαρμογή για τη διαχείριση των χρόνων λειτουργίας και της έντασης διάχυσης.
Μπορείτε να εναλλάσσετε 3 αρώματα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε.
Περιοχή διάχυσης :
Έως 600μ².
Ιδανικό για μπαρ, νυχτερινά κέντρα, πρακτορεία εκδηλώσεων, πρακτορεία επικοινωνίας, μπουτίκ, γηροκομεία...
... τις εφαρμογές στη βιομηχανία τροφίμων όπου ο ατμός έρχεται σε επαφή με το προϊόν σας. Για παράδειγμα, κατά την έγχυση ατμού όπου τα σωματίδια από το δίκτυο σωληνώσεων συλλέγονται. Διατίθεται σε εκδόσεις με φλάντζα και εσωτερικό σπείρωμα, διάφορα φίλτρα διαθέσιμα. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε με την Scharff Techniek.
...Βιομηχανικός καθαριστής ατμού
Η STEAMBIO 10000 L είναι ένας ισχυρός βιομηχανικός καθαριστής ατμού για εντατική χρήση στη βιομηχανία. Αυτό το μοντέλο επιτρέπει τον καθαρισμό και την απολύμανση των επιφανειών (προαπολύμανση) στον αγροτοδιατροφικό τομέα.
Ατμός υψηλής θερμοκρασίας βακτηριοκτόνος (180°C)
Ψεκάζει συνεχώς υπό 10 bar για βέλτιστο καθαρισμό
Αξεσουάρ προσαρμόσιμα σε όλες τις επιφάνειες...
... συχνά με τη μορφή επεξεργασμένων μερών σε βιομηχανίες, όπως για παράδειγμα: στη βιομηχανία αυτοκινήτων, στη βιομηχανία ημιαγωγών, στη βιομηχανία τροφίμων και στη βιομηχανία ενέργειας.
Χημική σήμανση: PEEK (Polyetheretherketon)
θερμοκρασία: καλή θερμική σταθερότητα
αναστολέας: εγγενής αναστολέας καύσης
ακτινοβολία: αντοχή σε υψηλής ενέργειας ακτινοβολία
φθορά: καλές ιδιότητες ολίσθησης και φθοράς
ροή: υψηλή αντοχή στη ροή
χημική: πολύ καλή χημική αντοχή
ατμός: ανθεκτικός στην υδρόλυση και στον υπερθερμασμένο ατμό...
...Αυτοκλείστος αποστειρωτής Barriquand Steriflow με 5 καλάθια, μεταχειρισμένος.
Ο εξοπλισμός παραδίδεται με τις εξής βελτιώσεις.
- Νέος ηλεκτρικός πίνακας και σύστημα ελέγχου.
- Νέα ηλεκτρική και πνευματική εγκατάσταση.
- Νέες βαλβίδες και αισθητήρες ελέγχου.
- Νέα αντλία ανακύκλωσης.
Συνδέσεις (πίεση, παροχή νερού και ηλεκτρισμού)
Ατμός στην αρχή της θέρμανσης σε 6kg/cm2: 1.100 kg.
Ατμός...
... 1.000 θέσεις για αποθήκευση συνταγών σε 8 φακέλους, καθένας αφιερωμένος σε διαφορετικές κατηγορίες τροφίμων. Ένα αυτόματο σύστημα πλυσίματος με υγρό απορρυπαντικό και αισθητήρα καρδιάς περιλαμβάνονται επίσης. Τα προγραμματιζόμενα μοντέλα, από την άλλη πλευρά, διαθέτουν 200 θέσεις με 4 στάδια ψησίματος, αυτόματο σύστημα πλυσίματος ράβδου και προετοιμασία για αισθητήρα καρδιάς.
...Z-Mίξερ ή αλλιώς «Sigma-Mίξερ» ή Κνίτης είναι ιδανικά για την ανάμειξη, ζύμωση και διασπορά πολύ παχύρρευστων ζυμών και παστών.
ΚΥΡΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ & ΕΠΙΛΟΓΕΣ
• Μίξερ για αμμώδεις ύλες και παχύρρευστες προϊόντα
• Πίεση λειτουργίας -1 έως 0 bar
• Θερμοκρασία λειτουργίας έως 120°C
• Θερμαινόμενη επένδυση και θερμαινόμενο καπάκι – ατμός 3 bar
• 2 κομμάτια Z-αναμικτήρων, το καθένα με ανεξάρτητη...
...Το αιθέριο έλαιο λεμονιού είναι ένα πολύτιμο συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία τροφίμων για τη ζωντανή και αναζωογονητική του γεύση, καθώς και για τις μοναδικές του αρωματικές ιδιότητες. Αποκτάται μέσω εξαγωγής από φρέσκα ξύσματα λεμονιού και εκτιμάται για το ζωηρό του άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση φρέσκου λεμονιού.
Με το διακριτικό του αρωματικό προφίλ και τις πολλές εφαρμογές του, το αιθέριο έλαιο λεμονιού παραμένει ένα πολυδιάστατο και αγαπητό συστατικό στη βιομηχανία τροφίμων, προσφέροντας μια νότα φρεσκάδας και λάμψης σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
... σωληνωτές δέσμες και το δευτερεύον υγρό (ατμός) να παράγεται έξω από τη δέσμη.
Χάρη στο σχεδιασμό με φλάντζες, η σωληνωτή δέσμη μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως και εύκολα για ανανέωση ή συντήρηση.
Η ENEVA μπορεί να προμηθεύσει πλήρως ανοξείδωτους έμμεσους γεννήτριες ατμού που ονομάζονται "Καθαρός Γεννήτρια Ατμού" ή "Υγιεινός Γεννήτρια Ατμού" για τον ιατρικό τομέα ή τα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων.
...Ατμός 6 bar (90 psi) Ζεστό νερό 15 bar (225 psi)
FDA 3A Απόφαση της 09/11/94 D
Εφαρμογή Κορεσμένος ατμός και παροχή ζεστού νερού σε γενικές βιομηχανικές εφαρμογές
Σχεδιασμένο ειδικά για χρήση στη βιομηχανία τροφίμων και γαλακτοκομικών.
Κατάλληλο επίσης για υγρά τρόφιμα και αλκοολούχα ποτά.
Σωλήνας ατμού: Alfagomma 350LE
Εσωτερικός τοίχος: Λευκό EPDM
Ενίσχυση: Υφασμάτινα νήματα υψηλής αντοχής
Εξωτερικός τοίχος: Μπλε EPDM - ανθεκτικός σε θερμότητα, φθορά και όζον
Εύρος θερμοκρασίας: Νερό -40 °C +120 °C (-40 °F +248 °F) ατμός +165 °C (+330 °F)
Διάμετρος: 13mm έως 51mm...
...Το Freeze Dry είναι η διαδικασία αποξήρανσης τροφίμων και ευαίσθητων υλικών μέσω της υπολίπανσης. Σε αυτή τη μέθοδο, τα τρόφιμα καταψύχονται απευθείας και ο παγωμένος ατμός νερού απομακρύνεται από τα τρόφιμα. Έτσι, η διαδικασία αποξήρανσης ολοκληρώνεται. Τα βήματα που ακολουθούνται για την αποξήρανση με το Freeze Dry είναι τα εξής:
Η συσκευή χωρητικότητας 350 kg ψύχει τα τρόφιμα έως -40 °C και...
...Ο ατμοποιητής Vapor Giant Mini v4 είναι ένας ανακατασκευάσιμος bottom-coil ατμοποιητής υψηλής ποιότητας με διάμετρο 23mm, κατασκευασμένος στην Αυστρία από την Niko Vapor.
Αυτός ο ατμοποιητής είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας τροφίμων (1.4301) και γυαλί βόριο για το δοχείο. Οι μονωτές είναι από Peek, υλικό ανθεκτικό σε θερμοκρασίες έως 300 βαθμούς και οι συνδέσεις είναι από...
Efbe Elektrogeräte GmbH. Πολλά από τα προϊόντα μας παράγονται στο εργοστάσιό μας στο Bad Blankenburg! Τα θέματα μας Wellness Infrarotlicht και Gesichtsbräuner είναι μακροχρόνια επιτυχημένα στοιχεία της γκάμας efbe. Ακόμα απολαμβάνουν τα προϊόντα "made in Germany" μεγάλη εμπιστοσύνη από τους Γερμανούς αλλά και από τους ξένους πελάτες μας. Μέσω της ευελιξίας μας έχουμε αποδείξει πολλές φορές ότι και...
... για επιστημονικές και βιομηχανικές ερευνητικές εργασίες σχετικά με τη θερμική επεξεργασία συσκευασμένων τροφίμων, φαρμακευτικών και τεχνικών προϊόντων. Οι αυτόκλειστοι είναι σχεδιασμένοι για δοκιμές παραγωγής, αναπτυξιακές και πειραματικές εργασίες σε νέα προϊόντα:
Τα υλικά συσκευασίας μπορούν να δοκιμαστούν όσον αφορά τη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της θερμικής αποστείρωσης, προκειμένου...
... αντικείμενα χωρίς κεντρική θέρμανση) έως τους μεγαλύτερους λέβητες που βρίσκονται σε κεντρικές πηγές θέρμανσης (μεγάλες λέβητες με δίκτυο σωληνώσεων για απομακρυσμένα αντικείμενα). Μέσα του λέβητα: Νερό (ζεστό/θερμό), Ατμός (χαμηλής/μεσαίας/υψηλής πίεσης), Πετρέλαιο
β) θερμαντήρες αέρα (ανταλλαγείς αέρα/αέρα, νερού/αέρα)
γ) φούρνοι/καμίνια (γενικά)
δ) ξηραντήρες (γενικά)
ε) βιομηχανία τροφίμων...
...στον ιδιωτικό και επαγγελματικό τομέα, εργάζονται ήδη εδώ και πάνω από 25 χρόνια με τον ΑΤΜΟ. Η αποχή από καθαριστικά έχει μόνο πλεονεκτήματα.
Μέσω της πιστοποίησης HACCP, ο ΑΤΜΟΣ ΔΡΑΚΟΣ χρησιμοποιείται επίσης στη βιομηχανία τροφίμων.
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΑΤΜΟΥ
1. Πάνω από 100 δυνατότητες χρήσης
2. Προστατεύει το περιβάλλον και δεν προκαλεί πλαστικά απόβλητα
3. Γρήγορος καθαρισμός μέσω...
... ηγέτης στην εκπαίδευση ATEX «συντήρηση εξοπλισμού ATEX», είτε είναι μηχανικοί, ηλεκτρικοί, είτε οργάνωσης. Η EUREKA είναι οργανισμός εκπαίδευσης πιστοποιημένος από το INERIS που προσφέρει πολλές βασικές εκπαιδεύσεις στους βιομηχανικούς κινδύνους: χημικός κίνδυνος, κίνδυνοι ηλεκτρισμού, πιστοποίηση για τη λειτουργία λέβητων, κίνδυνος CMR.
Παρόμοιες δραστηριότητες στους παρακάτω τομείς: συμπιεστές και συμπιεσμένος αέρας, βιομηχανική βαλβίδα, ηλεκτρική ενέργεια περιστρεφόμενων μηχανών, θερμικοί εναλλάκτες, ατμός, λεγιονέλλα. Εκδότης του περιοδικού EUREKA FLASH INFO.