... (κυτταροπροστατευτική) δράση της.
ΠΕΔΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:
• Για βιομηχανικές ανάγκες:
Κατάλληλο για προσθήκη σε ψωμί, αλλαντικά, γλυκά, παγωτό, σοκολάτα, βρεφικές τροφές, δισκία και προϊόντα διατροφής. Ιδανικό και στην κοσμετολογία για την αναζωογόνηση κρεμών.
Προέλευση πρώτης ύλης: Βραζιλία
Μέγεθος συσκευασίας: 3 x 10 kg
Δοχείο: 100g, ετικετοποιημένο και ουδέτερο...
...Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 38% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάο, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο), 16.67% αποξηραμένη φράουλα.
Τιμές διατροφής ανά 100g: Ενέργεια 2169Kj, 520Kcal, λιπαρά 34g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 21g, υδατάνθρακες 48g, εκ των οποίων ζάχαρη 46g, πρωτεΐνες 5.6g, αλάτι 0.79g.
...Η αποξηραμένη σκόνη βύνης είναι εξαιρετικά ευέλικτη. Είναι ιδιαίτερα σημαντική στην παρασκευή μπύρας στο σπίτι και στο ψήσιμο. Λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε μαλτόζη, η αποξηραμένη εκχύλιση βύνης είναι μια φυσική εναλλακτική λύση ζάχαρης για τρόφιμα όπως γλυκίσματα, δημητριακά, μούσλι ή σοκολάτα. Επιπλέον, οι πολύ σκούρες εκχυλίσεις βύνης παρέχουν μια εναλλακτική λύση στο καραμέλ και είναι απαλλαγμένες από Ε-νούμερα.
... της;
Έχει τη φυσική γεύση φρέσκων μελανών. Η φυσική γλυκύτητα της αποξηραμένης μελάνας Panfruit μπορεί να αντικαταστήσει τη σοκολάτα και άλλα γλυκά.
Πώς παρασκευάζεται;
Τα προϊόντα κατάψυξης της Panfruit είναι ένας καινοτόμος τρόπος αποξήρανσης φρούτων, μούρων και λαχανικών, διατηρώντας τις υγιεινές, γευστικές και αρωματικές τους ποιότητες. Για να παρασκευάσουμε προϊόντα κατάψυξης υψηλής ποιότητας...
...Η μέντα είναι ένα αρωματικό φυτό, χορτώδες με πολύ αρωματικά πράσινα φύλλα.
Χρήσεις της Μέντας στη μαγειρική:
Στα επιδόρπια, αρωματίζει παγωτά, σορμπέ και διάφορες γλυκίσματα. Ο συνδυασμός της μέντας με τη φράουλα και τη σοκολάτα είναι μια απόλαυση!
Αρωματίζει φλάν, φρουτοσαλάτες, ποτά (τσάι, μοχίτο…)
Η μέντα αρωματίζει αμέτρητες παρασκευές, τόσο σαλάτες όσο και πιάτα με λαχανικά, δημητριακά (ταμπουλέ) ή κρέας…
Τα οφέλη της Μέντας:
Διαθέτει καταπραϋντικές, αναισθητικές ή ακόμα και αναλγητικές ιδιότητες.
...αχλάδια με καρύδια και κανέλα, από μαύρους μουριές.
Τυπικά σικελικά κονσέρβα, πατέ, καρύκευμα για ζυμαρικά ή ορεκτικά, μανιτάρια σε λάδι, μαύρες ελιές, πράσινες ελιές, σπαράγγια, κάππαρη, αποξηραμένη ντομάτα, αγκινάρες.
Γρανίτες και παγωτά σικελικά: Γρανίτες όλων των γεύσεων, λεμόνι, αμύγδαλο, φιστίκι, μούρα, σοκολάτα, πορτοκάλι, ρόδι, με φραγκόσυκα, με φουντούκι, με φράουλα κ.λπ.
...φιστίκι, φουντούκι και φυστίκι. Καντινίδια από φλούδες εσπεριδοειδών, επίσης καλυμμένα με μαύρη ή λευκή ή γάλακτος σοκολάτα. Πατέ από μαγειρεμένο και ωμό ζαμπόν. Το μπιάνκομανγκιάρε, όπως και οι κρεμώδεις, είναι σε πολλές γεύσεις (28), όπως και οι προετοιμασίες για τούρτες, οι άμεσες κρέμες ψυχρής παρασκευής.