• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • απεριτιφ δειπνου

Αποτελέσματα για

Απεριτιφ δειπνου - Εισαγωγές εξαγωγές

  1. ASBL MUSÉE DU CHEMIN DE FER À VAPEUR DES 3 VALLÉES

    Βέλγιο

    Το Μουσείο του Ατμοκίνητου Σιδηροδρόμου των 3 Κοιλάδων (Musée du Chemin de Fer à Vapeur des 3 Vallées) ειδικεύεται στη διοργάνωση και τη συνοδεία σε δραστηριότητες «με ατμό» σε εκδηλώσεις επιχειρήσεων. Προσφέρουμε ημερήσια σεμινάρια με συνοδεία ενός αξέχαστου ταξιδιού με τις ατμοκίνητες αμαξοστοιχίες μας. Τα κέντρα υποδοχής μας μπορούν να διαρρυθμιστούν ειδικά ως αίθουσες συγκέντρωσης ή υποδοχής. Όλα αυτά μπορούν να συνοδευτούν με πρωινό, στάση για καφέ, απεριτίφ, δείπνο walking-diner κ.ά. εντός του μουσείου μας.

  2. CÔTE2BOEUF

    Γαλλία

    Verified by europages badge

    Η COTE2BOEUF, παρασκευαστής παραδοσιακών παστών προϊόντων κρέατος στην Αβεϊρόν, οφείλει τη φήμη της σε ένα εμβληματικό προϊόν της γαλλικής γαστρονομίας: : το σαλάμι saucisson! Η παρασκευή του γίνεται όπως παλιά, με τρία μόνο συστατικά: επιλεγμένο κρέας από αγροκτήματα της Αβεϊρόν, αλλάτι Guérande, ΠΟΠ πιπέρι Kampot. Χωρίς συντηρητικά, χωρίς χρωστικές, χωρίς νιτρώδη! Μόνο τρία συστατικά, όπως παλία. Η γκάμα των αλλαντικών μας περιλαμβάνει coppa, lonzo, αποξηραμένο noix de jambon, αποξηραμένο βοδινό Ομπράκι, τσορίζο, γκουαντσιάλε, αποξηραμένα λουκάνικα, saucisson, τα οποία πρασκευάζονται χωρίς νιτρώδη στο δικό μας εργαστήριο στο Laissac της Αβεϊρόν. Η COTE2BOEUF έχει επίσης εφεύρει τα Popines: αλλαντικά κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες μέσα σε γυάλινο βάζο 100% ανακυκλώσιμο και επιστρέψιμο. Από τη στιγμή της συσκευασίας τους σε κενό αέρος, τα αλλαντικά Popine μπορούν να διατηρηθούν για τρεις μήνες σε θερμοκρασία δωματίου. Διατίθενται σε τρία μεγέθη (Popine, Marmite, Chaudron), για να συνοδεύουν τα ρακλέτ σας τον χειμώνα και τα πλατό αλλαντικών όταν έχει καλό καιρό.

  3. PUB BLOW UP DI MUSCI V.

    Ιταλία

    Στο Blow Up, οι ιδιοκτήτες του, Enzo και Rosy, έχουν επικεντρωθεί στα πρωινά γεύματα, τα μεσημεριανά γεύματα και τα απεριτίφ μεγάλης διάρκειας του Σαββατοκύριακου. Το βράδυ δεν σερβίρονται δείπνα, αλλά το κατάστημα κλείνει τις πόρτες του στις 9 μ.μ. Το πρωί, το Blow Up ανοίγει στις 7 π.μ.: «Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας υπέροχα πρωινά, για να ξεκινήσει καλύτερα η μέρα τους.»