ufs.country_names.RU, Vladimir
...Η αλεύρι καλαμποκιού εκτιμάται ιδιαίτερα όχι μόνο από τους αρτοποιούς και τους σεφ, αλλά και από τους διατροφολόγους και τους κοσμετολόγους. Πολλά εθνικά πιάτα παρασκευάζονται από αλεύρι καλαμποκιού, όπως το χοσά, η πολέντα, το ουγκάλι, το μπανούς, το μπουλάμικ, οι παραδοσιακές μεξικανικές επίπεδες πίτες κ.ά. Το αλεύρι καλαμποκιού περιέχει ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, σίδηρο, καθώς και βιταμίνες...
Χαρτοφυλάκιο (116)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play