Ιταλία, Imperia
... μόνο κιτρικό οξύ (οξυνιστής) και ασκορβικό οξύ (αντιοξειδωτικό). Δεν περιέχει κάσιους, φύτρο σιταριού ή άλλα συστατικά ξένα προς την λιγουριανή παράδοση. Το πέστο Γενουαίου βασιλικού Calvi DOP χωρίς σκόρδο έχει έντονο πράσινο χρώμα και χαρακτηρίζεται από μια φρέσκια και λεπτή γεύση. Ετικέτα προϊόντος Στην ενότητα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες...
Χαρτοφυλάκιο (44)
Ελλάδα, Corinth
...Ταλιατέλες με σαλιγκάρια, σκόρδο και μαϊντανό. Μια κλασική και λεπτή γαλλική γεύση! Για πιο πλούσια γεύση, μπορείτε να προσθέσετε τριμμένο τυρί από πάνω, να το συνδυάσετε με τη "Σάλτσα Πέστο με Σαλιγκάρια" ή να ακολουθήσετε τη συνταγή στη συσκευασία. Χωρίς τεχνητές χρωστικές, γεύσεις και συντηρητικά. Έτοιμο σε 6 λεπτά.
Χαρτοφυλάκιο (8)
Βουλγαρία, Sevlievo
...Τρεις διαφορετικές γεύσεις 1. Πάστα ντομάτας με ελιές και πέστο 2. Πάστα καρυδιού 3. Ζυμαρικά με σκόρδο και μαϊντανό Διαθέσιμες συσκευασίες: 12 τεμ. συσκευασία 60 τεμ. συσκευασία Πρώτες ύλες: Κρέας σαλιγκαριών Helix Aspersa Maxima, τραγανά κέλυφη σε σχήμα σαλιγκαριού, Βούτυρο αγελάδας (86% λιπαρά), πάστα ντομάτας, ελιές, καρύδια, κρεμμύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, λευκό κρασί Μέθοδος παρασκευής: έτοιμο προς άμεση κατανάλωση. Ζεστάνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 12 λεπτά. Σερβίρετε ζεστό. Αποθήκευση: – 18 °C...
Χαρτοφυλάκιο (6)