... εξαλείφοντας τον κίνδυνο να στεγνώσει.
• Ευελιξία: Ιδανικό για κάθε τύπο κέικ - από το κλασικό παντεσπάνι μέχρι πιο περίπλοκες συνταγές.
• Φροντίδα στην παρουσίαση: Με αυτό το προϊόν δεν είστε περιορισμένοι σε θέματα διακόσμησης όπως όταν πρόκειται για ένα κομμάτι κέικ. Οι ατομικές φόρμες διασφαλίζουν ότι κάθε μερίδα έχει μια παρουσίαση σαν να ήταν οικογενειακό κέικ.
• Ευκολία και Σταθερότητα στη μεταφορά: Με αυτή τη φόρμα είναι πολύ πιο εύκολο και ασφαλές να μεταφέρετε μια ατομική μερίδα κέικ.
Η French Cake Company εφευρίσκει μια εκπληκτική ζαχαροπλαστική δημιουργώντας μοναδικά κομμάτια και εντελώς διακοσμημένες τούρτες σύμφωνα με τις ιδέες σας. Εκδήλωση εταιρείας - VIP πάρτι/ πρεσβεία - Γάμος - Βάπτιση - Κοινωνία - Γενέθλια. Δημιουργούμε αληθινά έργα τέχνης που είναι όμορφα να τα βλέπεις και νόστιμα να τα τρως. Η French Cake Company διοργανώνει επίσης εργαστήρια ζαχαροπλαστικής. Αυτά τ...
...Οι φόρμες σιλικόνης Maé είναι σχεδιασμένες τόσο για την κατάψυξη όσο και για το ψήσιμο των γλυκών και αλμυρών παρασκευών σας (ζαχαροπλαστική, παγωτό, κέικ, ορεκτικά, θαλασσινά και κρέατα, μπάνες, αρτοσκευάσματα...).
Προϊόν σιλικόνης υψηλής ποιότητας για εντατική χρήση
Αντέχουν σε θερμοκρασίες από -45°C έως +280°C
Εύκολη απομάκρυνση (σύσταση: απομάκρυνση μετά την κατάψυξη)
Κατασκευασμένο στη Γαλλία
Μορφή: Ατομική
Μέγεθος: 400x600mm...
...Φοντάν σοκολάτας, Μίνι-κέικ ή Μπράουνι, μια επιλογή συνταγών, σε ατομική μορφή για να πολλαπλασιάσετε τις ευκαιρίες κατανάλωσης, είτε σε ένα επιδόρπιο στο πιάτο, είτε σε ένα απολαυστικό σνακ ή μια προσφορά σνακ.
Ο επαγγελματισμός και η τεχνογνωσία του Μισέλ Κρέμερ αναγνωρίζονται σήμερα σε όλα τα κανάλια που εμπορεύονται ζαχαροπλαστική και στους επαγγελματίες του τομέα της εστίασης:
· Οι Αρτοποιοί-Ζαχαροπλάστες
· Η Ξενοδοχία και η Εστίαση
· Το Catering
· Το Λιανικό εμπόριο
Ο Μισέλ Κρέμερ είναι παρών παντού όπου η λέξη γαστρονομία έχει νόημα.
... ολοκλήρωση σε έναν γάμο. Η ποικιλία των γλυκών μας σας επιτρέπει να έχετε μια μεγάλη γκάμα γεύσεων σε ατομική μορφή: Μασίνι, τιραμισού, πίνα κολλάδα, εξωτικό, πορτοκάλι, σάχερ, Σαν Μάρκος, μαύρο δάσος, κρέμα καταλάνα... χωρίς να ξεχνάμε τους κλασικούς.. μπρατσάκια του τσιγγάνου, σάρα από αμύγδαλο και τρούφα, μιλφείγ, μπορατσός, τοσινίλο ντε σιέλο...