• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη για μπαρ- εστιατορια- ξενοδοχεια

Αποτελέσματα για

Έμπορος Λιανικής - Ειδη για μπαρ- εστιατορια- ξενοδοχεια

Έμπορος λιανικής
  1. MEROLA MONDO ALBERGHIERO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEROLA MONDO ALBERGHIERO, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, είδη ξενοδοχείου, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, και ενοικιαση εξοπλισμου για εστιατορια και ξενοδοχεια. Έχει έδρα σε Catania, Ιταλία.

  2. ZEDERKOF A/S

    Δανία

    Η εταιρεία ZEDERKOF A/S, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τραπέζια και καρέκλες, ειδη για μπαρ, εστιατορια, ξενοδοχεια, Τραπέζια και καρέκλες, σκηνη για παρτυ, και επιπλα μπαρ. Έχει έδρα σε Fredericia, Δανία.

  3. AB BRUNETTI SRL

    Ιταλία

    Η εταιρεία AB BRUNETTI SRL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα για ξενοδοχεια, διαρρυθμισεις για αρτοπωλεια, επιπλωση για εστιατορια, και ειδη μπαρ. Έχει έδρα σε Crotone, Ιταλία.

  4. PIRO'S SAS DI PIRANI ROBERTO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PIRO'S SAS DI PIRANI ROBERTO & C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός εστιατορίου, προμηθειες για ξενοδοχεια, μπαρ, εστιατορια και συλλογικες εγκαταστασεις, Εξοπλισμός εστιατορίου, και εξοπλισμος για πιτσαριες. Έχει έδρα σε Cattolica, Ιταλία.

  5. PEARL BEACH

    Μαυροβούνιο

    Η εταιρεία PEARL BEACH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξενοδοχεία και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμενη παραλια, εφαρμογες για μπαρ-εστιατορια-δημοσιους χωρους, και τουριστικοι πρακτορες. Έχει έδρα σε Ulcinj, Μαυροβούνιο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANN VERBRUGGEN INTERIEUR

    Βέλγιο

    Η εταιρεία ANN VERBRUGGEN INTERIEUR, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λινό - υφάσματα, διακοσμηση και επιπλωση εσωτερικων χωρων, Λινό - υφάσματα, κουρτινες και ταπετσαριες, και λευκά είδη ξενοδοχείου. Έχει έδρα σε Brasschaat, Βέλγιο.

  2. HORESCUM

    Βέλγιο

    Η εταιρεία HORESCUM, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και ειδη για εστιατορια. Έχει έδρα σε Bruxelles, Βέλγιο.

  3. JOHNSONS STALBRIDGE LINEN SERVICE

    Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρεία JOHNSONS STALBRIDGE LINEN SERVICE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμοί Καταστημάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση λευκών ειδών για ξενοδοχεία, λευκα ειδη ξενοδοχειου, και λευκα ειδη εστιατοριου. Έχει έδρα σε Shaftesbury, Dorset, Ηνωμένο Βασίλειο.