Η κονσερβοποιία Jean de Luz βρίσκεται στη Χώρα των Βάσκων. Παράγει βιολογικές και χειροποίητες κονσέρβες ψαριών, τις οποίες εμπορεύεται σε εκλεκτά παντοπωλεία και εξειδικευμένα βιολογικά καταστήματα. Οι σαρδέλες σε λάδι δεν είναι τηγανητές αλλά αποξηραμένες, και αναδείχθηκαν ως το καλύτερο θαλασσινό προϊόν του 2021 από τον Κόσμο του εκλεκτού παντοπωλείου.
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.
Η ρύθμιση των ρολών μας είναι διαθέσιμη με αυτόματη αλλαγή ώρας καλοκαιριού και χειμώνα.
Ρολό χρονοδιακόπτης με όλα τα πλεονεκτήματα του "ContRoll As...
Η μυρωδιά των φρέσκων τηγανητών πατατών είναι δελεαστική και έχουμε το τέλειο αλάτι μπαχαρικών για τραγανές τηγανητές πατάτες,
Ο νόστιμος συνδυασμός μ...
Λόγω των τρεχουσών εξελίξεων, η σειρά Lotao Deli επεκτείνεται με δύο κλασικούς ρύζι που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα καλό νοικοκυριό: Οι ποικιλίες...
για υγειονομικές μετρήσεις και προστασία του υπέρυθρου αισθητήρα, για προστασία από ρύπανση και αμοιβαία μόλυνση, για όλα τα θερμόμετρα αυτιών ThermoS...
Το μέταλλο ινδίου σε καθαρότητες 99,99%; 99,999%; 99,9999% είναι διαθέσιμο γρήγορα και αξιόπιστα από την αποθήκη μας στη Βόννη. Οι τυπικές διαστάσεις ...
Θερμοπλαστικά και τεχνικά πλαστικά – όλα τα καθαρά απόβλητα από τη βιομηχανία παραγωγής πλαστικών αξιοποιούνται από εμάς με επαγγελματισμό και ευελιξί...