Παραγωγή, εμπορία και πώληση Γαλέτας και τσιπς ολικής άλεσης από δημητριακά (αχλάδι, ρύζι, βρώμη, σολίνα, 5 δημητριακά).
Ο "Panificio Barletta" αντιπροσωπεύει μια ιστορία επιτυχίας στο τοπίο του Μολίζε.
Τα χρόνια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου είναι ιδιαίτερα δύσκολα και η επιχείρηση, υπό τη διεύθυνση του Γκουίντο, καταφέρνει να ανοίξει και ένα μικρό εργαστήριο για την παραγωγή γλυκών.
Ένα μονοπάτι βασισμένο στον σεβασμό της ποιότητας και στην επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών. Μια εξέλιξη συνδεδεμένη με το πάθος για τις παραδόσεις και μια μεγάλη προσοχή στις νέες ανάγκες της διατροφής.
Το 1956 αναδιοργανώνεται δομικά ως επιχείρηση μέχρι να ανοίξει, το 1964, την τρέχουσα έδρα της, στην Οδό Σαν Τζοβάνι, με νέους φούρνους και περισσότερους υπαλλήλους.
Το 1965 καταχωρεί το πρώτο σήμα και, υπό τη διεύθυνση του Αντόνιο, εδραιώνεται.
Το 1974 εγκαθίσταται η γραμμή παραγωγής ψωμιών που θα την οδηγήσει να γίνει η αναφορά για την περιοχή.
Από το 1991 ο Γκουίντο διαχειρίζεται την επιχείρηση, αναβιώνοντας τελευταία την παραγωγή γεμιστών μπισκότων.
Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει αποδειχθεί γόνιμο έδαφος για νέες ιδέες και έργα.
Παραδείγματα είναι οι Γαλέτες και τα Τσιπς δημητριακών, που μπήκαν για πρώτη φορά στην παραγωγή το 2016, εδραιώνοντας τη θέση τους όλο και περισσότερο.
Το καλοκαίρι του 2023 η γραμμή παραγωγής Γαλέτας και Τσιπς γίνεται επιχείρηση: KERRES CEREALI.
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.