Εμείς στη DalterFood Group εδώ και πάνω από 45 χρόνια αφιερώνουμε με πάθος την επιλογή, την κοπή και τη συσκευασία των καλύτερων ιταλικών τυριών DOP και άλλων ιταλικών προϊόντων και αριστουργημάτων, τα οποία διανέμουμε σε όλο τον κόσμο. Πρώτο απ' όλα το καμάρι μας, το Parmigiano Reggiano, το οποίο παράγουμε στους λόφους του Απεννίνου Ρεγκιάνο στα δύο τυροκομεία μας: Caseificio Colline del Cigarello και Canossa (μητρώο αριθ. 320) και Caseificio Colline di Selvapiana και Canossa (μητρώο αριθ. 417). Η αλυσίδα παραγωγής του Parmigiano Reggiano είναι σύντομη, ολοκληρωμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη για την Ευημερία των Ζώων. Ένα μοντέλο που μας επιτρέπει να ελέγχουμε και να μεγιστοποιούμε καθημερινά την ποιότητα του προϊόντος μας, προσφέροντάς το σε μια ευρεία γκάμα ωριμάνσεων (από 12 έως πάνω από 40 μήνες) και τύπων. Εκτός από το τυπικό Parmigiano Reggiano, παράγουμε το βιολογικό Parmigiano Reggiano, αυτό που είναι πιστοποιημένο ως "Προϊόν Βουνού" και τέλος "Μόνο από Ιταλική Ροζάτα".
Η γκάμα των τυριών μας είναι ευρεία και διαφοροποιημένη: μεταξύ των πιο αγαπημένων DOP προσφέρουμε το Grana Padano και το Pecorino Romano, προτείνουμε επίσης φρέσκα τυριά όπως η μοτσαρέλα από βουβάλι και η μπουράτα και τυριά ωριμασμένα κατάλληλα και για χορτοφάγους, όπως το Spinoro (προϊόν 100% ιταλικό που παρασκευάζεται με μικροβιακό πυτιά). Όλες οι αναφορές είναι προσεκτικά επιλεγμένες από αξιόπιστους συνεργάτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και πρότυπα ποιότητας και τις προτείνουμε σε διάφορες κοπές και συσκευασίες.
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.