Η ÀNGEL BALDOMÀ S.A. ξεκίνησε τη δραστηριότητά της πριν από περισσότερα από 60 χρόνια με δικές της φάρμες στην Balaguer, επαρχία Lleida, αφιερωμένη στην παραγωγή, ταξινόμηση και διανομή φρέσκων αυγών και αυγοπαραγωγών.
Διαθέτουμε πολύ σύγχρονες εγκαταστάσεις και ο κύριος στόχος μας είναι να επιτύχουμε αυγά της υψηλότερης ποιότητας. Η εταιρεία είναι σε συνεχή ανάπτυξη, εδραιωμένη στην εθνική αγορά και με σημαντική παραγωγή αφιερωμένη στην εξαγωγή. Γι' αυτό είμαστε σε συνεχή εξέλιξη τόσο τεχνολογικά όσο και σε κεφάλαιο και ανθρώπινη ανάπτυξη.
Ταξινόμηση αυγοπαραγωγών που παράγουμε και εμπορευόμαστε:
- Παστεριωμένο υγρό αυγό: Προϊόν που προκύπτει από το αυγό χωρίς κέλυφος και υποβάλλεται σε παστερίωση.
- Παστεριωμένο υγρό ασπράδι: Προϊόν που προκύπτει από το φρέσκο αυγό χωρίς κέλυφος, από το οποίο έχει αφαιρεθεί ο κρόκος και υποβάλλεται σε παστερίωση.
- Παστεριωμένος υγρός κρόκος: Προϊόν που προκύπτει από το αυγό χωρίς κέλυφος, από το οποίο έχει αφαιρεθεί το ασπράδι και υποβάλλεται σε παστερίωση.
- Βραστό ολόκληρο αυγό (με ή χωρίς κέλυφος): Αυγό βρασμένο σε νερό με το κέλυφος του, διατίθεται με ή χωρίς κέλυφος.
Χάρη στην εκτενή εμπειρία μας στον τομέα, σήμερα έχουμε την πιστοποίηση ποιότητας IFS.
Δουλεύουμε για μεγάλες αλυσίδες, βιομηχανίες τροφίμων, μικρούς διανομείς, λιανοπωλητές, κανάλι Horeca, μεταξύ άλλων.
Χαρτοφυλάκιο
Αυτός ο προμηθευτής δεν έχει μεταφορτώσει ακόμη κανένα προϊόν.