Αποτελέσματα για
Γαλλία
Η πάστα μαύρου σκόρδου μας μπορεί να καταναλωθεί σκέτη σε τοστ ή σε παρασκευές. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, είναι ιδανικό με σοκολάτα και εσπεριδοειδή. Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΗΣ ΓΑΡΥΔΑΛΛΟΥ Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers (90%) Βιολογικό ηλιέλαιο από το Gers 10%. ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΆΣΤΑ ΣΚΌΡΔΟΥ Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως. Κλείνετε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Μόλις ανοίξετε, διατηρήστε το στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το εντός 6 μηνών. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες.
Ζητήστε προσφοράΠωλείτε ή κατασκευάζετε παρόμοια προϊόντα;
Εγγραφείτε στην τοποθεσία europages και προβάλετε τα προϊόντα σας
Αποτελέσματα για
Πάστα - Εισαγωγές εξαγωγέςΑριθμός αποτελεσμάτων.
1 ΠροϊόνΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Kατηγορια