Ελλάδα
Κατασκευαστής/ παραγωγός
Η Quality Farm ltd είναι μια οικογενειακή εταιρία κρεάτων τριών γενιών.Στόχος της είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων κρέατος όπως γύρος χοιρινός-κοτόπουλο, ντονέρ μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, σουτζουκάκι, λουκάνικα πολλών τύπων, κεμπάπ, σουβλάκι χοιρινό-μοσχαρίσιο-κοτόπουλο, μπριζολάκια και πολλά άλλα. Οι πρώτες ύλες διαλέγονται προσεκτικά από ευρωπαϊκούς αλλά και εγχώριους οίκους, έχοντας ως γνώμονα την διατήρηση της ποιότητας υψηλά.Η εταιρία τα τελευταία χρόνια άρχισε να έχει διεθνή προσανατολισμό, προσπαθώντας να δημιουργήσει συνεργασίες μακροχρόνιες και ποιοτικές που θα ωφελίσει τόσο το συνεργαζόμενο έμπορο όσο και εκείνην. Είμαστε στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου να επικοινωνήσουμε και να ψάξουμε πιθανούς τρόπους συνεργασίας.
Γαλλία
Η πάστα μαύρου σκόρδου μας μπορεί να καταναλωθεί σκέτη σε τοστ ή σε παρασκευές. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, είναι ιδανικό με σοκολάτα και εσπεριδοειδή. Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΣΤΗΣ ΓΑΡΥΔΑΛΛΟΥ Βιολογικό μαύρο σκόρδο από το Gers (90%) Βιολογικό ηλιέλαιο από το Gers 10%. ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΆΣΤΑ ΣΚΌΡΔΟΥ Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από το φως. Κλείνετε καλά το βάζο μετά τη χρήση. Μόλις ανοίξετε, διατηρήστε το στο ψυγείο και χρησιμοποιήστε το εντός 6 μηνών. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες.
Ζητήστε προσφοράΓαλλία
Εξοικονομήστε χρόνο κατά την προετοιμασία του μαύρου σκόρδου. Οι σκελίδες μαύρου σκόρδου μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα ευρύ φάσμα πιάτων, προσθέτοντας μια μοναδική γεύση. Σε σάλτσες, μαρινάδες, πουρέδες ή σε λεπτές φέτες σε πιάτα ζυμαρικών, το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Είναι επίσης τέλειο με σοκολάτα και εσπεριδοειδή. Βρείτε έμπνευση με τις ιδέες συνταγών μας ΜΑΎΡΟ ΣΚΌΡΔΟ Χάρη στις ιδιότητες και τα οφέλη του για την υγεία, το μαύρο σκόρδο μπορεί να ληφθεί για θεραπείες μισή σκελίδα την ημέρα για ένα μήνα. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 100% βιολογικές σκελίδες μαύρου σκόρδου από το Gers. ΠΏΣ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΎΣΕΤΕ ΤΙΣ ΣΚΕΛΊΔΕΣ ΣΚΌΡΔΟΥ ΣΑΣ
Ζητήστε προσφοράΓαλλία
Το μαύρο σκόρδο με τη μορφή ολόκληρου βολβού (γνωστό ως κεφάλι μαύρου σκόρδου) είναι ένας καλός τρόπος για να καταναλώνετε το σκόρδο σας, καθώς κάθε σκελίδα μαύρου σκόρδου παραμένει προστατευμένη στο φυσικό της περίβλημα και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο για την αποθήκευση και τη διατήρησή της. Το ολόκληρο κεφάλι σκόρδου είναι ο απλούστερος, πιο φυσικός τρόπος κατανάλωσης μαύρου σκόρδου: έχετε το κεφάλι σκόρδου στο χέρι σας, καφετί καθώς βγαίνει από τον ατμό, μεταμορφωμένο από την αντίδραση Maillard. Το βιολογικό μαύρο σκόρδο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα πιάτων, αλλά μπορεί επίσης να καταναλωθεί και μόνο του. Σάλτσα μαύρου σκόρδου, μαρινάδα μαύρου σκόρδου, πουρές μαύρου σκόρδου ή απλά κομμένο ολόκληρο σε λεπτές λωρίδες στα πιάτα ζυμαρικών σας. Το μαύρο σκόρδο ταιριάζει με όλα τα είδη κρέατος, αλλαντικών, φουά γκρα, εκλεκτά ψάρια (γλώσσα, πεσκαντρίτσα, λαβράκι) και οστρακοειδή. Για τους γλυκατζήδες, το μαύρο σκόρδο ταιριάζει θαυμάσια με σοκολάτα και εσπεριδοειδή.
Ζητήστε προσφοράΔημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές