NILO - D. PAPAMICHAIL & CO.LP

Ελλάδα

Factory icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

Με έτος ίδρυσης το 1974, η Nilo παράγει και διανέμει μια ευρεία γκάμα απορρυπαντικών, καλλυντικών, απολυμαντικών και προϊόντων προσωπικής περιποίησης. Η συνεχής παρουσία της στην αγορά και τα πολυάριθμα επιτεύγματα της, που περιλαμβάνουν την σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα, την συμμετοχή σε παγκόσμιες εκθέσεις προϊόντων και πολλά βραβεία που επιδεικνύουν την ασταμάτητη ανάπτυξη και το πάθος για καινοτομία, ποιότητα και προσαρμοστικότητα, οδήγησαν στην καθιέρωση της Nilo ως μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο. Κατέχοντας 2 εργοστασιακές μονάδες στην Βόρεια Ελλάδα (Θεσσαλονίκη) και Κεντρική Θεσσαλία (Βόλος), η Nilo έχει εξειδικευτεί στην παραγωγή ενός αξιόλογου εύρους προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και επωνύμων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης και της δικής της μάρκας VELVET, που καλύπτει τις κατηγορίες Οικιακής χρήσης και Προσωπικής περιποίησης. Εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα και έχοντας μια εκτενής τεχνογνωσία, η Nilo ικανοποιεί τέλεια τις ανάγκες και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών και καταναλωτών της. Μια ομάδα επαγγελματιών, που απαρτίζεται από χημικούς μηχανικούς, χημικούς, βιολόγους, εξειδικευμένων στελεχών και τεχνικών σε όλα τα στάδια σχεδιασμού, οργάνωσης παραγωγής και διανομής προϊόντων και παροχής υπηρεσιών, επιδιώκει πάντα την επίτευξη αριστείας στην έρευνα, την παραγωγή και τη διαχείριση.

Τελευταία νέα της επιχείρησης

WABEL HCP AWARDS 2015

WABEL HCP AWARDS 2015

Απόκτηση βραβείου/επάθλου ・ 18 Αυγ 2021

Another great international distinction for NILO took place at the Wabel Household & Personal Care Summit event, as the company received the "Innovation Award" NILO excelled in the category of Personal Care with its new product Perfumed In-Shower Conditioner - a revolutionary body lotion for use in the shower. The event was held in Paris on the 14th of October 2015 and was attended by distinguished Private Label producers of personal care and cosmetic products.

Domain icon Κατασκευαστής/ παραγωγός

NILO - D. PAPAMICHAIL & CO.LP

Asprogia Diminiou

385 00 Volos - Ελλάδα

Α.Φ.Μ.

Εταιρικές πληροφορίες

Βασικά αριθμητικά στοιχεία

  • Προσωπικό
    51 – 100

Οργανισμός

  • Ετος ίδρυσης
    1974
  • Φύση επιχείρησης
    Έδρα της εταιρείας
  • Κύρια δραστηριότητα
    Κατασκευαστής/ παραγωγός

Εμπορικές πληροφορίες

Εμπορικές ζώνες

  • Check Circle Outline icon Διεθνής

Ζώνες παράδοσης

Δραστηριότητες της NILO - D. PAPAMICHAIL & CO.LP

  • Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης
  • Απολυμαντικά προϊόντα
Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν