Προσφέρουμε ξυλόζη σε εγγυημένη ποιότητα, σε σταθερές τιμές και κατάλληλα συσκευασμένη για μεταφορά. Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του προϊόντος σας ή αναζητάτε μια κατάλληλη υποκατάσταση; Οι ειδικοί μας σε εφαρμογές και προϊόντα είναι στη διάθεσή σας! Η εμπειρία μας και η βαθιά γνώση στον τομέα των ειδικών χημικών και συστατικών διασφαλίζουν ότι είμαστε σε καλή θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες μας όσο και τους προμηθευτές μας με εξειδίκευση σε προϊόντα και εφαρμογές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες.
Αριθμός EC: 205-737-3
Μοριακός τύπος: C4H10O4
Αριθμός CAS: 149-32-6
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Λαμπρές ιδέες για να μεταδώσετε την καρδιά και την ψυχή της επιχείρησής σας. Κινήστε το κοινό σας, τραβήξτε την προσοχή τους, μαγέψτε τους με τη γοητεία σας.
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Ανησυχώντας για τη βελτιστοποίηση της ποιότητας των προϊόντων της, η CORNIC-NOVAMER επέλεξε την ενσωμάτωση των διαδικασιών ποιοτικού ελέγχου, συσκευασίας και αποθήκευσης.
Αυτή η κατεύθυνση μεταφράστηκε σε:
Ένα εσωτερικό εργαστήριο: Προσωπικό 1 άτομο (9400 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το 2020)
Ένα τμήμα ποιότητας: Προσωπικό 3 άτομα
Ένα εργαστήριο παραγωγής 800 τ.μ. εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υλικά, μας παρέχοντας ετήσια ικανότητα 8 εκατομμυρίων UVC.
Ένα ψυκτικό αποθήκη με χωρητικότητα 1800 παλετών.
Η CORNIC-NOVAMER είναι πιστοποιημένη IFS Food και IFS Broker High level, αλλά και ASC, MSC και BIO.
Ο Toxigon είναι εξοπλισμένος με ηλεκτροχημικό αισθητήρα για την επιλεκτική παρακολούθηση τοξικών αερίων στον περιβάλλοντα αέρα. Προειδοποίηση για ξέσπασμα, ανίχνευση διαρροών και παρακολούθηση τιμών AG.
Ανανάς σε διάφορες κοπές
Προσφέρουμε όλες τις κοινές ποικιλίες σε ποιότητα 'Choice' ως κονσέρβες, και τις ποικιλίες 'Queen Victoria' και 'MD2' ως κατεψυγμένα προϊόντα. Διατίθενται διάφορες επιλογές συσκευασίας.
Τα τραγανά μας λαρδί αξίζουν το όνομά τους - φρέσκα και τραγανά.
Είναι προσεκτικά λιωμένα από το καλύτερο λίπος. Καθαρά και φυσικά.
Συνταγές:
Σπιτικά λαρδί ντάμπλινγκ
Ψητά λαρδί ντάμπλινγκ
Λαρδί γλυκά
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Τα συστήματα γυάλινων κιγκλιδωμάτων φαίνονται μοντέρνα και αισθητικά. Μία από τις ασφαλέστερες επιλογές γυάλινων κιγκλιδωμάτων είναι το κιγκλίδωμα από θερμικά επεξεργασμένο ή θερμικά επεξεργασμένο – laminate γυαλί. Αν υπάρχουν μικρά παιδιά στο σπίτι, η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε το γυάλινο κιγκλίδωμα. Τα γυάλινα κιγκλιδώματα είναι δύο τύπων: με κάγκελα και γυαλί, το οποίο εγκαθίσταται ανάμεσά τους, ή μια χωρίς πλαίσιο κατασκευή, όταν ένα χερούλι τοποθετείται απευθείας στο γυαλί χωρίς κάγκελα, αφήνοντας λίγα χιλιοστά απόσταση μεταξύ των κομματιών γυαλιού.
Η αδυναμία του γυάλινου κιγκλιδώματος είναι το γεγονός ότι δεν είναι φθηνό, απαιτεί υψηλότερη συντήρηση από τα συστήματα κιγκλιδωμάτων άλλων τύπων. Επιπλέον, η κατασκευή και η εγκατάσταση του γυάλινου κιγκλιδώματος δεν είναι πολύ απλή (ιδιαίτερα αν πρόκειται για χωρίς πλαίσιο κατασκευή). Ένα πρότυπο κατασκευάζεται για κάθε ρόμβικο γυάλινο στοιχείο, και στη συνέχεια παραγγέλνονται στο εργαστήριο γυαλιού. Το γυαλί πρέπει να είναι θερμικά επεξεργασμένο για λόγους ασφαλείας. Έτσι, σπάνε δύσκολα και, αν συμβεί, σπάνε σε αρκετά μικρά, μη κοφτερά κομμάτια. Το γυαλί του κιγκλιδώματος μπορεί να είναι...
Τα Knoppers είναι ένα δημοφιλές σνακ που παράγεται από την γερμανική εταιρεία Storck. Αποτελείται από μια τραγανή ψημένη βάφλα, καλυμμένη με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού και επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στα Knoppers δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία σνακ. Κάθε ατομικά συσκευασμένη μπάρα Knoppers είναι βολικά μερίδα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για σνακ εν κινήσει.
Η γέμιση φουντουκιού προσθέτει μια πλούσια και ξηροκαρπάτη γεύση, που συμπληρώνεται από την απαλή επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Τα Knoppers είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Έχουν αποκτήσει δημοτικότητα όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου ως μια νόστιμη και ικανοποιητική επιλογή σνακ.
Κατασκευή Πρωτοτύπων: ΜΕΡΗ ΑΦΡΟΥ PUR και ΜΕΡΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΩΝ ΕΓΧΥΣΗΣ
-Εσωτερικό οχήματος
Μέσω της εσωτερικής μας κατασκευής με τη χρήση των Catia, SolidWorks και Cimatron, καθώς και των πιο σύγχρονων μεθόδων παραγωγής με CNC ελεγχόμενες φρέζες 3 ή 5 αξόνων, δημιουργούμε για εσάς εργαλεία πρωτοτύπων για διάφορους κλάδους.
Με τα εργαλεία πρωτοτύπων μπορούν να παραχθούν πολύ κοντά σε σειριακή παραγωγή μέρη αφρού PU, με βάρη μερών από 15 g - 1.500 g και πυκνότητα από 55 - 150 g/l στον μαλακό αφρό και έως 800 g/l ως μέρη ολοκληρωμένου αφρού.
Τα συστήματα αφρού μας έχουν εξαιρετικές τιμές εκπομπών και πληρούν τις δοκιμές σύμφωνα με τις VDA270 και VDA278 για το εσωτερικό του οχήματος, καθώς και τις κοινές προδιαγραφές πυροπροστασίας.
Παραδείγματα:
Καθίσματα αυτοκινήτου/Πλάτη/Στηρίγματα κεφαλής
Κεντρικές υποστηρίξεις/μπροστά/πίσω
Πλαϊνές επενδύσεις θυρών
Υποστήριξη χεριού για το σύστημα infotainment
Μέρη ηχομόνωσης και θερμομόνωσης για αντλίες και κινητήρες στο εσωτερικό του οχήματος
κ.λπ.
Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα.
Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό.
Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας.
Ρυθμίσεις
Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης
Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας.
Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.