Προσφέρουμε ξυλόζη σε εγγυημένη ποιότητα, σε σταθερές τιμές και κατάλληλα συσκευασμένη για μεταφορά. Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του προϊόντος σας ή αναζητάτε μια κατάλληλη υποκατάσταση; Οι ειδικοί μας σε εφαρμογές και προϊόντα είναι στη διάθεσή σας! Η εμπειρία μας και η βαθιά γνώση στον τομέα των ειδικών χημικών και συστατικών διασφαλίζουν ότι είμαστε σε καλή θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες μας όσο και τους προμηθευτές μας με εξειδίκευση σε προϊόντα και εφαρμογές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Λαμπρές ιδέες για να μεταδώσετε την καρδιά και την ψυχή της επιχείρησής σας. Κινήστε το κοινό σας, τραβήξτε την προσοχή τους, μαγέψτε τους με τη γοητεία σας.
Phormium tenax. Βιώσιμα φυτά για αυτά τα ανθεκτικά είδη που προσαρμόζονται πολύ καλά σε όλους τους τύπους περιβαλλόντων και καταναλώνουν πολύ λίγο νερό. Έχουμε διάφορες ποικιλίες και μεγέθη.
Συνδυασμός φυσικών αιθέριων ελαίων - μανταρίνι, ιλάνγκ-ιλάνγκ, κέδρος, λιβάνι.
Διευκρινίζει το μυαλό, εξισορροπεί τα συναισθήματα, χαλαρώνει. Αφαιρεί την ένταση και την κούραση, ηρεμεί και χαλαρώνει. Αποκαθιστά την αρμονία στο σώμα και το μυαλό.
Σπαράγγια σε διάφορες κοπές
Το σπαράγγι (Aspargus officinalis L.) είναι μια ανθεκτική, πολυετής καλλιέργεια, των οποίων οι λευκοί ή πράσινοι βλαστοί (κορμοί) χρησιμοποιούνται ως λαχανικό.
Προσφέρουμε την εξής ποικιλία:
λευκό/πράσινο
διαφορετικά μήκη και διαμέτρους
Κορμοί
Τμήματα χωρίς άκρες (κεντρικές κοπές)
Τμήματα με άκρες (άκρες & κοπές)
Άκρες
Λευκή κρυσταλλική ζάχαρη, χωρίς σβώλους, κηλίδες και ξένες ακαθαρσίες. Η ζάχαρη είναι γλυκιά, χωρίς ξένη οσμή και γεύση. Η ζάχαρη όταν διαλύεται είναι διαφανής, χωρίς αδιάλυτο ίζημα, μηχανικές και άλλες ακαθαρσίες. ΧΩΡΙΣ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαζική περιεκτικότητα σε υγρασία: 0.08%
Χρώμα σε διάλυμα μονάδες ICUMSA: 43.0
Μαζική περιεκτικότητα σε σακχαρόζη, %: όχι λιγότερο από 99.82%
Τα τραγανά μας λαρδί αξίζουν το όνομά τους - φρέσκα και τραγανά.
Είναι προσεκτικά λιωμένα από το καλύτερο λίπος. Καθαρά και φυσικά.
Συνταγές:
Σπιτικά λαρδί ντάμπλινγκ
Ψητά λαρδί ντάμπλινγκ
Λαρδί γλυκά
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Σαπούνι Extra Doux Αρωματισμένο Γιασεμί
ΧΡΗΣΗ
Σε επαφή με το νερό, το σαπούνι απελευθερώνει έναν κρεμώδη και ελαφρύ αφρό, που αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και ελαφρώς αρωματισμένο.
ΒΑΡΟΣ
100 ΓΡΑΜΜΑ
κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
Σαπούνι φτιαγμένο χειροποίητα στο Villefranche sur mer.
χρωστική τροφίμων.
περιέχει εκχυλίσματα Ερείκης.
ΛΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
sodium palmate, sodium palm kernalate, aqua/water, parfum, calendula, palm kernel acid, glycerine, europea olea, sodium chloride, tetrasodium etidronate, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/extract flower.
Το άμυλο καλαμποκιού χρησιμοποιείται συχνά σε κέτσαπ, μαγιονέζα, διάφορες σάλτσες και πουτίγκες, καθώς και σε γέμιση πίτας. Αυτό το προϊόν μπορεί επίσης να βοηθήσει αν χρειαστεί να κάνετε τη ζύμη λιγότερο γλουτενική και να της δώσετε κάποια τρυφερότητα και απαλότητα. Το άμυλο καλαμποκιού έχει ελαφρώς περισσότερες θερμίδες από το άμυλο πατάτας. Αυτό το προϊόν δεν περιέχει γλουτένη. Το προϊόν ελέγχεται για γλουτένη σε κάθε φάση παραγωγής. Η Garnec ήταν η πρώτη στη Ρωσία που έλαβε το δικαίωμα να επισημαίνει τα προϊόντα της με το σήμα «Διασταυρωμένο Σιτάρι». Αυτό το σήμα είναι σήμα ασφαλείας για προϊόντα χωρίς γλουτένη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Κοιλιοκάκων, αναγνωρισμένο στις περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες.
Βάρος: 400 γρ.
Το νικέλιο έχει υψηλή σκληρότητα και χημική αντοχή. Εκτός από τη διακοσμητική και τεχνική του λειτουργία, οι επιχ coatings νικελίου χρησιμεύουν επίσης για την προστασία από τη διάβρωση.
Η στρώση νικελίου παράγεται στην OFB Oberflächenbearbeitung Kimax GmbH με γαλβανική μέθοδο, δηλαδή το άρθρο βυθίζεται σε ηλεκτρολύτη και μέσω ηλεκτρικής τάσης αποτίθεται μια επίστρωση νικελίου στην επιφάνεια.
Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα.
Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό.
Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας.
Ρυθμίσεις
Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης
Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας.
Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.
Αυτή τη στιγμή, οι ξύλινες ράγες είναι η σπανιότερη επιλογή λόγω της υψηλής ζήτησης για ανοξείδωτο χάλυβα και σφυρηλατημένα στοιχεία. Οι ξύλινες ράγες προτιμώνται περισσότερο σε αγροικίες και ξύλινες κατοικίες, όπου υπάρχει κλασική διακόσμηση. Οι ξύλινες μπαλόνες μπορούν να έχουν διάφορες ανοξείδωτες προσθήκες – στις άκρες, στη μέση. Έτσι φαίνονται πιο μοντέρνες. Για λόγους ασφαλείας, οι κάθετες μπαλόνες θα πρέπει να τοποθετούνται κάθε 12-13 εκ., ώστε το κεφάλι ενός μικρού παιδιού να μην μπορεί να περάσει.
Η Clizia είναι η λεπτή λαχανική μαγιονέζα μας, φτιαγμένη με Σικελικές αμυγδάλες.
Ο αμυγδαλένιος είναι ο πρωταγωνιστής μιας νόστιμης, μαλακής και λεπτής κρέμας, εναλλακτικής της κλασικής μαγιονέζας. Όλη η αρωματική γεύση των Σικελικών αμυγδάλων μας και η έντονη γεύση του εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου από τις ελιές μας συναντιούνται στην επανεξέταση της διάσημης σάλτσας με φιλικό προς τους vegan στυλ.
Ανανάς σε διάφορες κοπές
Προσφέρουμε όλες τις κοινές ποικιλίες σε ποιότητα 'Choice' ως κονσέρβες, και τις ποικιλίες 'Queen Victoria' και 'MD2' ως κατεψυγμένα προϊόντα. Διατίθενται διάφορες επιλογές συσκευασίας.
Οι κόκκοι κριθαριού περιέχουν έως 15,8% πρωτεΐνες, 76% υδατάνθρακες, 3-5% λιπαρά, 9,6% φυτικές ίνες, ένζυμα, βιταμίνες της ομάδας B, D, E, A.
Οι φυτικές ίνες, που αποτελούνται κυρίως από σιτηρά, καθαρίζουν τα έντερα από επιβλαβείς ουσίες και τοξίνες. Οι βήτα-γλυκάνες του κριθαριού αποκαθιστούν τη μικροχλωρίδα του γαστρεντερικού σωλήνα και είναι χρήσιμες στη θεραπεία διαφόρων παθήσεων του πεπτικού συστήματος.