Η ερυθριτόλη είναι μια φυσική αλκοόλη ζάχαρης/πολυόλη που έχει εγκριθεί για χρήση ως πρόσθετο τροφίμων σε όλο τον κόσμο. Η ερυθριτόλη είναι σχεδόν 70% γλυκιά όσο η ζάχαρη και χρησιμοποιείται ως γλυκαντική ουσία μαζικής παραγωγής. Η ερυθριτόλη ανακαλύφθηκε το 1848 και απαντάται φυσικά σε ορισμένα φρούτα και ζυμωμένα τρόφιμα. Το προφίλ γεύσης της ερυθριτόλης είναι πολύ παρόμοιο με αυτό της ζάχαρης. Είναι μη καριογόνος και έχει την υψηλότερη πεπτική ανεκτικότητα από τις πολυόλες. Δεδομένου ότι είναι φυσική, δεν προκαλεί παρενέργειες και έχει γεύση σχεδόν ακριβώς όπως η ζάχαρη χωρίς τις θερμίδες.
Αριθμός EC: 205-737-3
Μοριακός τύπος: C4H10O4
Αριθμός CAS: 149-32-6
Προσφέρουμε ξυλόζη σε εγγυημένη ποιότητα, σε σταθερές τιμές και κατάλληλα συσκευασμένη για μεταφορά. Χρειάζεστε συμβουλές για την επιλογή του προϊόντος σας ή αναζητάτε μια κατάλληλη υποκατάσταση; Οι ειδικοί μας σε εφαρμογές και προϊόντα είναι στη διάθεσή σας! Η εμπειρία μας και η βαθιά γνώση στον τομέα των ειδικών χημικών και συστατικών διασφαλίζουν ότι είμαστε σε καλή θέση να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά τόσο τους πελάτες μας όσο και τους προμηθευτές μας με εξειδίκευση σε προϊόντα και εφαρμογές. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!
Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε άλμη, μαυρισμένες
ΤΥΠΟΣ: Μαύρες Ελιές
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 6
ΕΚΔΟΣΗ: σε φέτες
Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτές οι μαύρες ελιές καλλιεργούνται κοντά στην πόλη Καλαμάτα, στο νότιο τμήμα της χερσονήσου Πελοποννήσου. Ονομάζονται επίσης Καλαμών. Είναι επιμήκεις, αμυγδαλωτές, σκούρο μωβ, ζουμερές και έχουν λεπτό δέρμα. Μαρινάρονται σε άλμη, ελαιόλαδο και ξύδι κρασιού, αποκτώντας έτσι ένα εκλεπτυσμένο αρωμα κρασιού και μια μοναδική γεύση. Είναι τόσο μεγάλες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μαγείρεμα, καθώς δεν λιώνουν.
4.2 κιλά
Ανανάς σε διάφορες κοπές
Προσφέρουμε όλες τις κοινές ποικιλίες σε ποιότητα 'Choice' ως κονσέρβες, και τις ποικιλίες 'Queen Victoria' και 'MD2' ως κατεψυγμένα προϊόντα. Διατίθενται διάφορες επιλογές συσκευασίας.
La Perla Superiore, Καρδιές Αγκινάρας, σε Νερό, 425 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 425 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla Superiore
ΣΥΝΤΑΓΗ: σε Νερό
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12
ΠΟΙΚΙΛΙΑ: Καρδιές Αγκινάρας