Ιδρυμένη με το όνομα Miskos Helva στην Κωνσταντινούπολη, Φατίχ, η Miskos έχει συνεχώς προσαρμοστεί στις εξελισσόμενες συνθήκες της αγοράς και στα πρότυπα διεθνών οργανισμών. Για να καλύψει τις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών, αρχικά μετακόμισε στο εργοστάσιό της στην Κωνσταντινούπολη, Μπαχτσελίεβλερ, και στη συνέχεια στην παραγωγική περιοχή 10.000 τ.μ. στη Ζώνη Οργανωμένης Βιομηχανίας Κασταμονής.
Η Miskos δεσμεύεται για τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Η εταιρεία δίνει προσεκτική προσοχή στη συμμόρφωση με τις συνθήκες ποιότητας και υγιεινής κατά την παραγωγή και λαμβάνει υπόψη τις απαιτήσεις των νόμων για την επαγγελματική υγεία και ασφάλεια και τα τρόφιμα. Οι σταθερά αυξανόμενοι δείκτες κερδών της εταιρείας δείχνουν ότι η Miskos είναι στον σωστό δρόμο με αυτή την εστίαση στην ποιότητα.
Η Miskos είναι γνωστή για τις τραγανές, ξηρές πάστες φρούτων, το wafer halva, το cekme halva και το τουρκικό παραμυθένιο μετάξι. Η φυσική προσέγγιση παραγωγής αναδεικνύει τη παραδοσιακή τουρκική γεύση και διασφαλίζει επίσης την αυξανόμενη δημοτικότητα των προϊόντων στο εξωτερικό.
La Perla Καλαμπόκι (4 τεμάχια), Συσκευασία Κενού, 1.062 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 1.062 ml
ΜΑΡΚΑ: La Perla
ΤΥΠΟΣ: Καλαμπόκι 4 τεμάχια, Συσκευασία Κενού
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 12
Τα Knoppers είναι ένα δημοφιλές σνακ που παράγεται από την γερμανική εταιρεία Storck. Αποτελείται από μια τραγανή ψημένη βάφλα, καλυμμένη με μια κρεμώδη γέμιση φουντουκιού και επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Ο συνδυασμός υφών και γεύσεων στα Knoppers δημιουργεί μια ευχάριστη εμπειρία σνακ. Κάθε ατομικά συσκευασμένη μπάρα Knoppers είναι βολικά μερίδα, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για σνακ εν κινήσει.
Η γέμιση φουντουκιού προσθέτει μια πλούσια και ξηροκαρπάτη γεύση, που συμπληρώνεται από την απαλή επικάλυψη γάλακτος σοκολάτας. Τα Knoppers είναι γνωστά για τα υψηλής ποιότητας συστατικά τους και την προσοχή στη λεπτομέρεια στη διαδικασία παραγωγής τους. Έχουν αποκτήσει δημοτικότητα όχι μόνο στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες του κόσμου ως μια νόστιμη και ικανοποιητική επιλογή σνακ.
Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα.
Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό.
Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας.
Ρυθμίσεις
Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης
Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας.
Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.