Το γραφείο μελέτης της AOPB κατέχει την τέχνη του σχεδιασμού καλουπιών έγχυσης και της προσαρμογής του σχεδιασμού των πλαστικών κομματιών στη διαδικασία έγχυσης.
Η μελέτη του εργαλείου πραγματοποιείται με βάση σχέδια σε χαρτί ή τον ψηφιακό ορισμό των κομματιών. Χάρη στην CAD, η ρεαλιστική απεικόνιση των προϊόντων σας θα δώσει μορφή στις ιδέες σας.
Εάν χρειαστεί, θα σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή των υλικών και θα επικυρώσουμε μαζί τη γεωμετρία των κομματιών.
Η ιδέα ενός συνδυασμού τεσσάρων μακευμένων ρούμι είναι το αποκορύφωμα της προσωπικής μου πορείας, των εμπειριών μου και της επιθυμίας μου να δημιουργήσω ένα πρωτότυπο και καινοτόμο προϊόν.
Η διαδικασία παραγωγής του ήταν μια συναρπαστική περιπέτεια, έχω βάλει όλη μου την τεχνογνωσία σε αυτό, και ήταν προφανές ότι αυτό το πρώτο δημιούργημα θα προέρχεται από βιολογικές πρώτες ύλες και από δίκαιο εμπόριο.
Ένας πρωτοποριακός “blend” στον κόσμο των μακευμένων ρούμι, εκπληκτικός και ανατρεπτικός, καρπός μιας ακριβούς σύνθεσης των τεσσάρων μακευμένων ρούμι της βιολογικής και δίκαιης σειράς.
Μια αρωματική πολυπλοκότητα που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους ειδικούς γευσιγνώστες.
Επινοήθηκε σε συνεργασία με τον Denis Maréchal, πρώην σεφ και παθιασμένο με τις ξινές γεύσεις, ανακαλύψτε ξανά τις γεύσεις του μηλίτη αφήνοντάς σας να παρασυρθείτε από αυτή την εκλεπτυσμένη σύνθεση: η οξύτητα του μηλίτη, σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα του μελιού και τις βοτανικές νότες του χόρτου.
Φυσικό προϊόν, ελαφρώς φιλτραρισμένο και μη παστεριωμένο, κάντε το ξίδι καθημερινή σας συνήθεια στην κουζίνα και επωφεληθείτε από τα αμέτρητα οφέλη του (σύμφωνα με την ιατρική βιβλιογραφία, είναι ωφέλιμο μεταξύ άλλων για τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, την διευκόλυνση της πέψης, την τόνωση της επιδερμίδας…)
Για να απογειώσετε τις μαγειρικές σας δημιουργίες, είναι ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί ως ντρέσινγκ για τις σαλάτες σας, για να μαρινάρετε ή να σβήσετε ένα λευκό κρέας, να τελειοποιήσετε ένα επιδόρπιο…
Για πρωτότυπα και νόστιμα γεύματα γύρω από το χόρτο, σκεφτείτε να το συνδυάσετε με άλλα προϊόντα της σειράς μας: σιρόπι, έγχυση χόρτου…
Αυτό το φυσικό ξίδι μηλίτη δεν είναι παστεριωμένο (δηλαδή δεν έχει θερμανθεί σε υψηλές θερμοκρασίες)
Αυτή η μακρά εκχύλιση προήλθε από τη σύνθεση πολλών κόκκινων φρούτων που προέρχονται από άγριες ποικιλίες, οι οποίες επεξεργάζονται ανεξάρτητα για να εκφράσουν όλα τα αρώματά τους.
Μια αρωματική πολυπλοκότητα δανεισμένη από το Pineau des Charentes ρουμπίνι ή το κρασί από αγκάθια, με τη δύναμη του ρούμι.
Μια εκπληκτική ανακάλυψη…