Προϊόντα για μάγειρα (9)

ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ - ΤΑΠΕΣ ΕΜΠΑΝΑΔΩΝ - ΚΡΟΚΕΤΕΣ - ΡΑΒΙΟΛΙ - VEGAN - ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΩΜΕΣ Ή ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ

ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ - ΤΑΠΕΣ ΕΜΠΑΝΑΔΩΝ - ΚΡΟΚΕΤΕΣ - ΡΑΒΙΟΛΙ - VEGAN - ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΩΜΕΣ Ή ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΕΣ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΗΜΙΤΕΛΗ Ή ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ EMPANADAS, ΚΑΛΥΜΜΑΤΩΝ EMPANADA, ΚΡΟΚΕΤΩΝ, VEGAN ΕΠΙΛΟΓΩΝ, RAVIOLI, ΠΙΤΣΕΣ, ΒΑΣΕΩΝ ΠΙΤΣΑΣ, QUICHE LORRAINE, ΣΑΛΤΣΩΝ Κ.Λ.Π.
Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι - Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι για βιοντίζελ

Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι - Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι για βιοντίζελ

Βιοντίζελ B100 EN 14214 Οι προδιαγραφές του χρησιμοποιούμενου φυτικού ελαίου για μαγείρεμα για βιοντίζελ αναφέρονται παρακάτω ... - Ελεύθερα λιπαρά οξέα: 3,75% - M.I.U (υγρασία και ρύποι): 0,02% - Αριθμός σαπωνοποίησης: 186 - Ιωδίου αριθμός: 120 - Μιάν C (θερμοκρασία τήξης): 13,75 °C - Ειδικό βάρος @ 25°C: 0,915 Πυκνότητα (kg / m3) - 900 (ελάχιστο); 920 Σημείο ανάφλεξης P.-M. (βαθμός C) - 225 Θερμιδική αξία (kj / kg) - 36.000 Κινηματική ιξώδης (40 °C) (mm2 / s) - 38 Υπόλειμμα άνθρακα (% κατά βάρος) - 0,4 Αριθμός ιωδίου (g / 100g) - 110 Περιεκτικότητα σε θείο (mg / kg) - 20 (μέγιστο) Μεταβλητές ιδιότητες: Ρύπανση (mg / kg) - 25 (μέγιστο) Οξύτητα (mg KOH) / g) - 2,0 (μέγιστο) Σταθερότητα οξείδωσης (110 °C) (h) - 5,0 (ελάχιστο) Περιεκτικότητα σε φώσφορο (mg / kg) - 15 (μέγιστο) Περιεκτικότητα σε τέφρα (% κατά βάρος) - 0,01 (μέγιστο) Περιεκτικότητα σε νερό (% κατά βάρος) - 0,075 (μέγιστο) ΜΕΘΟΔΟΣ: USP Το λάδι είναι πλήρως φιλτραρισμένο και δεν περιέχει ρύπους.
BioSalt Πέρλες - Οικολογικό Θαλασσινό Αλάτι

BioSalt Πέρλες - Οικολογικό Θαλασσινό Αλάτι

Παρθενικό θαλασσινό αλάτι που εξάγεται από το πιο σημαντικό θαλάσσιο αλάτι της Ευρώπης, το Εθνικό Πάρκο Μπαχία ντε Καδίζ. Σε αντίθεση με άλλα άλατα, το BioSalt έχει μοναδική και ευεργετική αξία για την υγεία. Έχει βιολογική πιστοποίηση.
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΟΚΕΤΩΝ - ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ

ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΟΚΕΤΩΝ - ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΑΣ, ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ, ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΨΑΡΙ

ΝΟΣΤΙΜΕΣ ΚΡΕΜΩΔΕΙΣ ΚΡΟΚΕΤΕΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΑΓΑΝΕΣ ΕΞΩ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.
EMPANADAS - CRIOLLA EMPANADAS ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ

EMPANADAS - CRIOLLA EMPANADAS ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΓΕΘΗ

ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ 12 ΕΚ (65/75 ΓΡ) ΚΑΙ 14 ΕΚ (95/100 ΓΡ) ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΓΕΥΣΕΙΣ: -ΚΡΕΑΣ -ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ -ΓΛΥΚΙΑ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ -ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ -ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ -ΤΟΝΟΣ -ΖΑΜΠΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ -ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ -ΚΑΠΡΕΖΕ (ΦΡΕΣΚΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ) -ΡΟΚΦΟΡΤ -ΣΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΕΣΑΜΕΛ -ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΟΙ ΕΜΠΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΨΥΓΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΨΗΣΙΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΨΥΧΘΟΥΝ. ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ 24 Ή 48 ΤΕΜΑΧΙΑ (ΣΕ BLISTERS ΜΕ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΡΕΣ) ΓΙΑ ΤΙΣ 14 ΕΚ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ 30 ΤΕΜΑΧΙΑ (12 ΕΚ) ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
Μαγειρεμένες Κροκέτες

Μαγειρεμένες Κροκέτες

Μίγμα κρεάτων, χοιρινό και μοσχάρι, σιγομαγειρεμένο με βότανα και λαχανικά και πάντα μέσα σε μια νόστιμη σάλτσα μπεσαμέλ, καλυμμένο με ψίχουλα. ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Κροκέτες
Λάδι Σόγιας - Λάδι Σόγιας για Μαγείρεμα/Ραφιναρισμένο Λάδι Σόγιας

Λάδι Σόγιας - Λάδι Σόγιας για Μαγείρεμα/Ραφιναρισμένο Λάδι Σόγιας

Το λάδι σόγιας είναι ένας κοινός τύπος μαγειρικού λαδιού που σχετίζεται με αρκετά οφέλη για την υγεία. Ιδιαίτερα, μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση της υγείας του δέρματος και στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης.
Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι για ζωοτροφές

Χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι για ζωοτροφές

Το χρησιμοποιημένο φυτικό λάδι συλλέγεται από ξενοδοχεία, εστιατόρια, φούρνους κ.λπ., που είναι - Έχουμε διαθέσιμο λάδι τηγανίσματος στη αποθήκη. Αυτή τη στιγμή διαθέτουμε 100.000 γαλόνια επεξεργασμένου αποξηραμένου WVO. Ανυπομονούμε για σταθερή, μηνιαία προμήθεια από σοβαρούς και αξιόπιστους αγοραστές. Τύπος επεξεργασίας: επαναχρησιμοποίηση Συσκευασία: Flexitanks, 20-24mt σε 20'FCL ή υγρή σακούλα. Χρήση: Κατάλληλο για διύλιση βιοντίζελ και ζωικού λαδιού. Αποθήκευση: Το λάδι πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το φως. Προδιαγραφές Ελεύθερα λιπαρά οξέα:.......... 2,0 % M.i.u (υγρασία και ρύποι):...... 0,02% Αξία σαπωνοποίησης:..............86 Ιωδίου αριθμός: ................ 120 Μέτρο c (θερμοκρασία τήξης): ..........13,75° c TFM:...........................95% Ειδικό βάρος @ 25°c:..0,915 Πυκνότητα (kg/m3) ...............920 Θερμοκρασία ανάφλεξης (βαθμός c) ...... 220